2777
2789
چشم رفتم بیرون حتما نگاه میکنم ان شاءالله که آگهی رو پیدا کنم  عکس میگیرم برات میفرستم

دستت دردنکنه آجی تو چ منطقه ای هستی؟بنظرت بیایم بگردیم تومناطق بالا آگهی رو دیوار هست ؟آگهی ها واقعی کاریابی نیستن؟ بخداالانم بچم مریضه بردم سونو باید عمل سه خیلی داغونم هزار مشکل داریم

من منطقه چهارم گلم 

نه گشتن تو خیابون که فایده ای نداره عزیزم 

تو سایت دیوار و آگهی استخدام باید بگردی

کاش قبل از اینکه بیای تهران اول یه جارو پیدا میکردی که اذیت نشی 

خدایا شکرتتتتتتت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من منطقه چهارم گلم  نه گشتن تو خیابون که فایده ای نداره عزیزم  تو سایت دیوار و آگهی ا ...

اجی ثواب داره کمکم کنی.. بخدا تو سایت اینقدر میگردم اط صبح تا شب ولی هیچ بی فایده اکثرا کاریابی یا مثلا خونه ۱۰متز بود حقوق۴تومن ک نره بیرون کارکنه خیلی کم بود..یا میگن عکس بدید قصددیگ دارن .. ثواب داره امروز میری بیرون

اجی ثواب داره کمکم کنی.. بخدا تو سایت اینقدر میگردم اط صبح تا شب ولی هیچ بی فایده اکثرا کاریابی یا م ...

آره عزیزم دخترمو باید ببرم کلاس حتما دقت میکنم 

ان شاءالله که آگهی رو ببینم 

خدایا شکرتتتتتتت 
اجی یعنی حضوری برم تو خیابون زدن؟

من خیلی زیاد دیدم تو کوچه خیابون رو دیوار زدن بیشترم نزدیک مجتمع برج 

همون مناطق ک گفتم 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
من خیلی زیاد دیدم تو کوچه خیابون رو دیوار زدن بیشترم نزدیک مجتمع برج  همون مناطق ک گفتم

ان شالله پیدا میکنی اما هرجا نرو تا مطمن نشدی قبول نکن 

من خیلی زیاد دیدم تو کوچه خیابون رو دیوار زدن بیشترم نزدیک مجتمع برج  همون مناطق ک گفتم

اجی اگ اون مناطقی میشه لطف کنی اگ آگهی رودیوار دیدی شمارش برا من بفرستی ثواب داره بخدا بچم ۳سالشه نمیتونم برم بگردم خداشاهده اوضاعمون چقد بده

اجی اگ اون مناطقی میشه لطف کنی اگ آگهی رودیوار دیدی شمارش برا من بفرستی ثواب داره بخدا بچم ۳سالشه نم ...

باش بیرون رفتم چشم 

چرا خطر داره؟؟ مثلا آدرس بدن هم خطرداره؟

ادرس گرفتی بدون شوهرت اصلا نرو بعد هم نگو ما تازه از شهرستان اومدیم 

اینجا تهرانه شهر پر از گرگ ادم خوبم داره 

کاش ی اشنا داشتین ک معرف میشد