2777
2789

الان یه دونه دارم برا دومی هم اقدامم از بچه خیلی خوشم میاد مخصوصا که تو پیری دورتو شلوغ کنن مادرشوهرم شش تا داره همیشه بچه هاش پیششن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم برات ؛چون همسرت خیلی دوست داری 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منم منم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

تازگی ها چرا دوست دارن بچه زیاد بیارن جریان چیه🤨

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

کاری ندارم به علاقه ات که خوب یه چیزی شخصیه اما دلیلت اصلا جالب نبود بچه زیاد بیاری به خاطر اینکه تو پیری دورت شلوغ باشه کسی را میشناسم ده تا بچه داشت آخرش رفت خانه سالمندان تربیت بچه مهمه نه تعداد بعد  هم گناه دارن طفلیا ها که ما به چشم یه وسیله برا تنها نموندن تو پیری بهشون نگاه کنیم

حتما اولی رو سزارین بودی

من خودم سزارین بودم

خیلی دردش وحشتناکه

خیلی افتضاحه سزارین 🤢

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
از کجا معلوم بمونن کنارمون ؟ ممکنه مهاجرت کنن یا برن شهر دیگه و …

اره اینم هست خیلی احتمالای دیگه هم هست ولی خب هرچی بیشتر باشن شانس موندن حداقل یکی دوتا پیشمون بیشتره