2777
2789
عنوان

کمپ

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 60 پست
اوه اوه پس بافور ميكشه دارندگى و برازندگى اگه روزى ١٠گرمم بكشه پولش ميشه نزديك ٥٠٠هزار تومان  ...

عزیزم تو روستای ما چند نفر هستن که معتادن زندگیشون خوبه همیشه هم سرکار میرن

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو روستای ما چند نفر هستن که معتادن زندگیشون خوبه همیشه هم سرکار میرن

شوهر من بیشتر میرن باغ ویلا میکشن با دوست هاش یا خونه مجردی دارن کم پیش میاد داخل خونه بکشه یه خونه دارن داخل شهر میرن اونجا یا خونه باغ خونه خیلی کم یا تفریحی بریم میکشه ولی خوب کارش طوری هست صاحب کار هست هر موقع دلش بخواهد میره میاد کارگر داره

یعنی کی میاد خیلی زمان میبره تا بیاد ؟راهی نداره زودتر بیاد؟

هیچ موقع به معتاد  جماعت وابسته نشو چون خودت ضرر میکنی 

نمی بینی یکی از دلایل اصلی طلاق اعتیاده بعد منتظری از کمپ در بیاد 

کسی که یه بار کشید دیگه ولش کن بدرد نمیخوره 

شوهر من بیشتر میرن باغ ویلا میکشن با دوست هاش یا خونه مجردی دارن کم پیش میاد داخل خونه بکشه یه خونه ...

ببخشید ولی حماقت کردی باهاش ازدواج کردی چون پول داره چون چیزی کم نزاشته با یه معتاد ازدواج کردی با آگاهی 

ببخشید ولی حماقت کردی باهاش ازدواج کردی چون پول داره چون چیزی کم نزاشته با یه معتاد ازدواج کردی با آ ...

عزیز ما وقتی ازدواج کردیم تریاک نمی کشید کم کم شروع کرد تازه ام عروسی گرفتیم چرا احمق عجبا 

من موندم کی میخواد بیاد خیلی بهش وابسته بودم

بعد از کمپ افسردگی دارن یارش باش و نذار دوباره شروع کنه فقط امید و انگیزه می‌خوان به خاطر خدا یه فرصت بهش بده

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
عزیز ما وقتی ازدواج کردیم تریاک نمی کشید کم کم شروع کرد تازه ام عروسی گرفتیم چرا احمق عجبا 

قیافش که تابلو شد از فامیل و دوست و آشنا طرد می‌شید !!! همه چی که پول نیست . چند سالته؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
قیافش که تابلو شد از فامیل و دوست و آشنا طرد می‌شید !!! همه چی که پول نیست . چند سالته؟

درکل من با اینکه زندگی ادم توش اعتیادباشه مخالفم به نظرم دود و دم برکت و از زندگی کم کم میبره هر چقدرم تو رفاه باشی بازم ضرره 

این نیز بگذرد🧿👒
احمق رو از کجا آوردی  بعضیا دوست دارن مثل کبک سرشون زیر برف باشه خود دانی فقط بچه نیار& ...

عزیزم میدونم مشکل هست تریاک میکشه و ...

ولی بگم بچه نمی‌خواهم میگه مگه ما چی کم داریم بچه ام می‌خواهد میگه بچه میخواهم میخواهم بزارم حامله شم