2777
2789
اینارو که از تاپیکام متوجه شدید ، در ضمن من اصلا باور ندارم که خودم بشینم و خدا براورده کنه!

خب تو اگه به خدا بسپری کارتو بهتر برات حل میکنه تااینکه خوددست بکاربشی و خدا بزنتت زمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج میکنی ولی به این زودیا نه.همسرتم بهت فکر نمیکنه

سلام میشه بگین اون چیزی ک دلم میخاد رو استخدام میشم یا نه ؟ کِی ؟

میشه ی کمم درمورد زندگیم با همسرم بگین 

درمورد خودم چی حس میکنین 

بیوت با طرز حرف زدنت زمین تا اسمون فرق داره...اون چیزیم نیستی که ادعاته کارما داره ناامید کردن ادما ...

خیلی ممنون از انتقاد سازندتون کارما یه چرت وپرتیه شما قبول داری وعلم را اهل عالم 

بیسوادم انگشت میزنم 👆
نه اون یه هدفی دیگه داره تو زندگیش وهواسش به هیچکسی نیست شماهم حرفی بهش بزنی مایه خجالت میشه براتون ...

ای بابا 🤦🏼‍♀️هدفش که معلومه درسشه🤦🏼‍♀️😏 ولی اخه خودش گفته کراشه به گوش من رسیده 🤦🏼‍♀️هعی خدا 

مرسی 

خب تو اگه به خدا بسپری کارتو بهتر برات حل میکنه تااینکه خوددست بکاربشی و خدا بزنتت زمین

منظورشون این بود که من فقط به دعا اکتقا کردم و تلاش ندارم ... در صورتی که همیشه میگیم از تو حرکت از خدا برکت

من هم دوندگی کردم هم خیلی خیلی دعا کردم و واقعا اعتقاد دارم به دعا.

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
دلش به برگشت بود ولی راهارو بسته میدونه،خودم خواستم جدا بشم،،حست درسته دقیقا اینجوریم

زمان درست میکنه بعضی چیزارو

ولی تا خودت نخوای درست نمیشه

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
سلام میشه بگین اون چیزی ک دلم میخاد رو استخدام میشم یا نه ؟ کِی ؟

این حس ششم نمیخواد هیچکسی از هرچیزی که بهش میرسه راضی نیست و زمانش هم بستگی به اراده خودت داره من کی راه میرم وقتی که راه بروم 😅

بیسوادم انگشت میزنم 👆
این حس ششم نمیخواد هیچکسی از هرچیزی که بهش میرسه راضی نیست و زمانش هم بستگی به اراده خودت داره من کی ...

مممنونم عزیزم 

میشه ی کم بگی چی حس میکنی از زندگیم با همسرم ؟ و درمورد خودم کلا چی حس میکنین ؟