2789

من تا شب قبل زایمان هر چه خواهرام گفتن ببینیم سینتو خودمو موچوله می کردم 

چشت روز بد نبینه فرداش تا فیها خالدونمو دیدن 

یکی  می دوشید 

یکی شیافت میزد 

یکی ماساژ میداد 🤣

و به امر خدا پرده شرم و حیا پارهههه شد 🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چرا ب بنده ی خدا استرس میدی؟!  هیچ دردی نداره.

😕والا الان تمام جا فیلم سزارین هست چرا من بهش استرس بدم 

دوتا بخیه به دست بخوره درد داره چه برسه سزارین 

بعدشم هرچی باشه از نظر من بهتر از طبیعی هست 

الان خود استارتر مطمینن خیلی تحقیق کرده و به حرف منو شما نیس

استارتر برام عجیبه حرفایی که از دوستان میشنوم!

من کمتر از ۹ ماه پیش سزارین شدم. بچه م هحوزم شیر میخوره. چیزایی که دوستان تعریف میکنن برای من اتفاق نیفتاده حداقل اجازه ندادم. نه کسی دستمالیم کرد، نه اعضای خانواده برام شیاف گذاشتن، نه کسی تا فیها خالدونمو دید! نه قبلش ازم خواستن سینه و جایی رو ببینن

حتی برای تعویض لباس هم مامانم که بعنوان همراه کنارم بود از اتاق بیرون کردن. دیگه میمونه بهیار و پرستار بیمارستان که اونم یه روز باید کنار بیای دیگه. نگران نباش

در پورد درد هم در بدنی با اون یکی فرق داره. البته ارامش روحی خودت و خوب بودن دکتر و بیمارستانم بی تاثیر نیست. من واقعا اذیت نشدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

😕والا الان تمام جا فیلم سزارین هست چرا من بهش استرس بدم  دوتا بخیه به دست بخوره درد داره چ ...

اگه مشکل بخیه اس ک اون پایین ام بخیه میخورـه چ بسـا واژن مرطوب ترـه و احتمـال عفونت بیشتـرـه نگهداری از بخیه هاعـم سخت تر. 

بله دقیقا استارتر خودش تحقیق کرده. 

شما فقط بهش استرس نده🙏🏻🌺

آفرین به شما 👏

من واقعا تو اینجور موارد آدم معذبی هستم. حتی تو حاملگی یکی ازم پرسید هاله سینه ت رنگش تغییر کرده؟ برام مهم نبود که طرف همسن مامانمه. گفتم چه فرقی داره؟ گفت اووووه الان خجالت میکشی دو روز دیگه میندازی بیرون همه میبینن. ۹ ماهه تو کف اینه که ببینه😄😄😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه مشکل بخیه اس ک اون پایین ام بخیه میخورـه چ بسـا واژن مرطوب ترـه و احتمـال عفونت بیشتـرـه نگهداری ...

والا استارتر نظر خواست بقیه هم دارن نظر میدن 

حالا هر فردی یک نظر داره

خواهشن سعی نکنیم همه رو هم نظر با خودمون بکنیم با تشکر