dlvan مدیر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 عنوان خوابگاه🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست سلام دوستان، امروز درخواست آنلاین خوابگاه رو انجام دادم، میخام بدونم از روز اول دانشگاه بهمون خوابگاه میدن یا اینکه بعد دو هفته تحصیلی میدن؟؟توروخدا جوابمو بدین، توان مالی اینو ندارم تا یه مدت خونه اجاره کنم... من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽 1402/07/17 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 اره عزیزم عزیزم من یسوال دارم من دانشجو شهر دورم روزی ک مدارکمو میبرم دانشگاه، وسایل هم ببرم؟ یا باید برگردم؟؟
ناناعت عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 120 خوبه اره همینکارو کن ولی پیش یه کافینتی برو ک سواد درست حسابی داشته باشه اره موقعی ک اطلاعیه ثبت نامو زدن حتما میرم.من نمیدونم چطوری هفته دیگه کلاسا میخواد سروع شه اما هنوز ثبت نام غیر حضوریم انجام ندادن😑
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 آزاد یا دولتی هستی دانشگاهی ک قبول شدی رو، برو کافینت بگو بهش وقتی ثبت نامم رو انجام دادی ثبت نام ... عزیزم منم دولتی ام. مشکل اینه دانشگاه هنوز سایت رو برای بچه های ورودی باز نکرده ک تبت نام کنم
طلایی_متمایل_بنفش عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 31547 عزیزم من یسوال دارم من دانشجو شهر دورم روزی ک مدارکمو میبرم دانشگاه، وسایل هم بب ... من ثبت نام حضوری بودهم مدارکو بردم هم وسایلموالبته همراه هم داشتم وسایلمو گذاشتم پیشش بعد از ثبت نام رفتم خوابگاه تا ابد به یادتم پدر🖤💔
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 ۱۰ ساعت چطور عزیزم میخاستم بدونم شما روز ک برای تحویل مدارک میری دانشگاه، وسایلاتو هم میبری گلم؟ انشالا موفق باشی
ناناعت عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 120 ۱۰ ساعت چطور عزیزم خوشبحالت صدردصد خوابگاهو میدن بهت😑من با اینکه دانشگاهم یک استان دیگس ولی چون ۱ ساعت و نیم راهه گفتن معلوم نیس تازه بدن یا نه
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 اره موقعی ک اطلاعیه ثبت نامو زدن حتما میرم.من نمیدونم چطوری هفته دیگه کلاسا میخواد سروع شه اما هنوز ... اره واقعا منم موندم تازه باید حضوری هم بریم من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 اره موقعی ک اطلاعیه ثبت نامو زدن حتما میرم.من نمیدونم چطوری هفته دیگه کلاسا میخواد سروع شه اما هنوز ... مگ گفتن هفته دیگه؟ 🥺
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 عزیزم منم دولتی ام. مشکل اینه دانشگاه هنوز سایت رو برای بچه های ورودی باز نکرده ک تبت نام کنم هر شهری فرق داره نگران نباش من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
ناناعت عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 120 مگ گفتن هفته دیگه؟ 🥺 اره گفتن هفته دیگه شروع میشه ولی من که چشمم اب نمیخورهفقط چند روز برای ثبت نام حضوری وقت میخوان،غیر حضوریم ک بماند
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 خوشبحالت صدردصد خوابگاهو میدن بهت😑من با اینکه دانشگاهم یک استان دیگس ولی چون ۱ ساعت و نیم راهه گفتن ... پس میخای چیکار کنی گلم؟ خونه میگیری؟
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 میخاستم بدونم شما روز ک برای تحویل مدارک میری دانشگاه، وسایلاتو هم میبری گلم؟ انشالا موفق باش ... ن فدات فقط برای ثبت نام حصوری میرم بعد میپرسم چ روری بیام برای خابگاه ک وسایل رو بیارم. من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
dlvan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 1302 خوشبحالت صدردصد خوابگاهو میدن بهت😑من با اینکه دانشگاهم یک استان دیگس ولی چون ۱ ساعت و نیم راهه گفتن ... آره واقعا قبول دارم🤦🏻♀️🤦🏻♀️ من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
بادمجون_لیمو۷ عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 8100 ن فدات فقط برای ثبت نام حصوری میرم بعد میپرسم چ روری بیام برای خابگاه ک وسایل رو بیارم. ممنونم عزیزم 🙏🏽🌹
ناناعت عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 120 پس میخای چیکار کنی گلم؟ خونه میگیری؟ نه تلاشمو میکنم بگیرم خوابگاهو حتی با هزینه اضافه تر ولی اگه ندادن باید ی ترمو تحمل کنم بعد کارای اتقالیمو کنم