2777
2789
عنوان

خوابگاه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
خوبه اره همینکارو کن ولی پیش یه کافینتی برو ک سواد درست حسابی داشته باشه

اره موقعی ک اطلاعیه ثبت نامو زدن حتما میرم.من نمیدونم چطوری هفته دیگه کلاسا میخواد سروع شه اما هنوز ثبت نام غیر حضوریم انجام ندادن😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزاد یا دولتی هستی دانشگاهی ک قبول شدی رو، برو کافینت بگو بهش وقتی ثبت نامم رو انجام دادی ثبت نام ...

عزیزم منم دولتی ام. مشکل اینه دانشگاه هنوز سایت رو برای بچه های ورودی باز نکرده ک تبت نام کنم 

عزیزم من یسوال دارم  من دانشجو شهر دورم  روزی ک مدارکمو میبرم دانشگاه،  وسایل هم بب ...

من ثبت نام حضوری بود

هم مدارکو بردم هم وسایلمو

البته همراه هم داشتم وسایلمو گذاشتم پیشش بعد از ثبت نام رفتم خوابگاه

تا ابد به یادتم پدر🖤💔

اره موقعی ک اطلاعیه ثبت نامو زدن حتما میرم.من نمیدونم چطوری هفته دیگه کلاسا میخواد سروع شه اما هنوز ...

اره واقعا منم موندم تازه باید حضوری هم بریم

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
عزیزم منم دولتی ام. مشکل اینه دانشگاه هنوز سایت رو برای بچه های ورودی باز نکرده ک تبت نام کنم 

هر شهری فرق داره نگران نباش

میخاستم بدونم شما روز ک برای تحویل مدارک میری دانشگاه، وسایلاتو هم میبری گلم؟  انشالا موفق باش ...

ن فدات فقط برای ثبت نام حصوری میرم بعد میپرسم چ روری بیام برای خابگاه ک وسایل رو بیارم.

خوشبحالت صدردصد خوابگاهو میدن بهت😑من با اینکه دانشگاهم یک استان دیگس ولی چون ۱ ساعت و نیم راهه گفتن ...

آره واقعا قبول دارم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️