2777
2789
عنوان

خاک تو سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 25 پست
فک کنم وقتی آدم درست وارد زندگیم شد و حالم خوب شد و دوباره ازدواج کردم اونموقه اینروزا یادم میره...

شما خودت مشاوری بهتر میدونی ک الان نباید دنبال جایگزین بگردی چون بازم انتخاب خوبی نمیکنی سعی کن زندگیتو ب روال عادی برگردونی سرگرم کار و درس شو موقعیت خوب هم حتما در طول مسیر پیش میاد

ربطی نداره خب یعنی دکترا خودشون مریض نمیشن؟  خب ازدواجش موفق نبوده ربطی ب رشته و درس نداره

چرا دیگه یه یکم فکر کن ربط داره بیماری با این موضوع متفاوته !الان شما داری میگی چرا دکتر چشم عینک داره ، چرا پزشک عمومی سرما خورده اینا یه چیز بدیهی هست ولی اون داره میگه من مشاورم میتونستم افرادو بشناسم راه حل بدم ولی سهل انگاری کردم یا هرچیز دیگه ای دقت کن یه جاهم نوشته مجبوری!

انشالله که خدا کمکش کنه به هر حال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم وقتی آدم درست وارد زندگیم شد و حالم خوب شد و دوباره ازدواج کردم اونموقه اینروزا یادم میره...

یه چی بگم من اینطوری شدم که هم از ازدواج متنفرم 

هم دوست دارم ازدواج کنم بدترین ضربه اس اصلا نمیتونم هدفم رو مشخص کنم

چرا دیگه یه یکم فکر کن ربط داره بیماری با این موضوع متفاوته !الان شما داری میگی چرا دکتر چشم عینک دا ...

بهرحال مشاور و روانشناس هم انسانه و ممکنه خطا کنه آدمارو ب این راحتی نمیشه شناخت اینکه ی مشاور جدا بشه اصلا مسئله ای نیست ک باعث بشه سرشکسته بشه یا علمش بره زیر سوال بزرگترین روانشناس ها هم ممکنه تو زندگی شخصی شکست بخورن

این نظر منه البته

بهرحال مشاور و روانشناس هم انسانه و ممکنه خطا کنه آدمارو ب این راحتی نمیشه شناخت اینکه ی مشاور جدا ب ...

البته که همینطوره و صد البته که من محال ممکنه کسیو نشناسم ،تو نگاه اول شاید ولی تو چهار برخورد دیگه عمرا!بازم سازش و تفاوتا فرق داره،ولی اسی عذاب وجدان داره الان من چیکار کنم خب؟!فقط یه توضیح از عذاب وجدانش دادم

وگرنه که هلاکوییم چندتا ازدواج ناموفق داشته

خب یه جوریه بخوام ب مردم مشاوره بدم درحالیکه خودم شکست خوردم

وقتی شاد باشی و فامیل حال خوبتو ببینن اونوقت میفهمن رشته ای که انتخاب کردی درست بوده

چون تونستی حال خودتو خوب کنی

عزیزم  همه پستهات رو خوندم

از همون روزایی که مجرد بودی و دلت میخواست زودتر عروس بشی 

از ذوقت برای ازدواج 

خواستگاری این آقا و ....

چقدر اذیت شدی تو این رابطه سمی

نه مادرشوهرت نرمال هست نه پدر شوهرت و نه بچه هاشون

خدا بهت رحم کرده تو عقد جدا شدی از این خانواده مریض 

مطمئن باش آینده برات قشنگتر خواهد بود

جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته

چقدر درکت کردم

خانواده همسر منم مثل خانواده همسر شما بودن

منم از همون لحظه عقد تا الان که 3 سال گذشته هر جور تحقیر و اذیتی بگی از این خانواده کشیدم

همین قدر بی فرهنگ همین قدر خسیس

تنها شانسی که من آوردم همسرم خوبه

تو عقد اذیت شدیم ولی اومدیم خونمون دیگه نفوذ زیادی ندارن هر چند هنوز ترکشهاشون میرسه

ولی خداروشکر نیازی بهشون نداریم

عزیزم قوی باش

طلاق رو بکن پله ترقی خودت

ادامه تحصیل بده

برو سر کار

لذا ببر از زندگیت بذار ببینه چی از دست داده

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم  همه پستهات رو خوندم  از همون روزایی که مجرد بودی و دلت میخواست زودتر عروس بشی  ...

ممنون عزیزم

یعنی میگی هیج راهی نداشت منم شوهرمو جذب خودم کنم ک خانواده ش نتونن روش اثر بزارن؟🥲

خداوندا شبم را روز گردان...
ممنون عزیزم یعنی میگی هیج راهی نداشت منم شوهرمو جذب خودم کنم ک خانواده ش نتونن روش اثر بزارن؟🥲

پیر می شدی تو این رابطه

این آقا تحت سلطه خانواده اش هست

آدم نمی شد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم