2821
2789
عنوان

عکسسس

149 بازدید | 16 پست

بچه ها پرده پذیرایی م یه همچین مدلی داره 

این عکس از گوگل هست بعد حالا دلم میخاد کلا این پرده های کنار ی رو بردارم و درکل  بشه پرده م یه حریر ساده 

بنظرتون چطوره؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان خیلی طرح های جدید تر و قشنگترین اومدن 

به نظرم بیشتر بگرد ی چیز ساده و خوشگل پیدا کن 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢

اگه خونتون کوچیکه و متراژ پرده وپنجره کمه بهترین کاره 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مامانم زن خوش سلیقه ای اون اول نظرش داد اما من دو دل بودم

سایه شون مستدام و تنشون سلامت

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
الان خیلی طرح های جدید تر و قشنگترین اومدن  به نظرم بیشتر بگرد ی چیز ساده و خوشگل پیدا کن  ...

نه نمی خوام چیزی بخرم پرده  پذیرایی خودمم 

چیز ضعیفی نیست پارچه هاش اعلا هست اما دلم میخاد یه کم برم سمت خلوت کردن خونه

2790
2823
2791
2779
2792