2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 57 پست
قبلا ک دیدم تو تل چت میکرد گفتم گفت نه الکی بود نمیشناختم میخاستم حرص تو در بیارم

به همین راحتی بهش بگو اوکی اگه منم برای حرص شما برم با یکی دیگه نظرت چیه؟

یکم محکم و جدی برخورد کن 

انسانیت......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همین راحتی بهش بگو اوکی اگه منم برای حرص شما برم با یکی دیگه نظرت چیه؟ یکم محکم و جدی برخورد کن& ...

من نمیخواستم زنش بشم انقد گفتن خوبه خوبه راضی شدم الان کجان بیان جوابمو بدن

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی
خونوادم انقد بی زبونن ک بگمم هیچ کاری نمیتونن بکنن

داداشت چطور سره عروسی زبون داشت الان نداره؟!

بگو نونیه تو و برادرشوهر گذاشتین دامنم خودتونم درستش کنین

با ابله بحث نمیکنم

داداشت چطور سره عروسی زبون داشت الان نداره؟! بگو نونیه تو و برادرشوهر گذاشتین دامنم خودتونم درستش ک ...

بخدا ده دفعه گفت برو خوش اومدی الان جدا شیم بهتره

من نمیخواستم زنش بشم انقد گفتن خوبه خوبه راضی شدم الان کجان بیان جوابمو بدن

الان بجای دنبال مقصر گشتن باید طوری رفتار کنی که بشینه سر جاش که دیگه تکرار نکنه 

انسانیت......

الکی نشین هی بگو خدا منو بکشه خدا منو بکشه پاشو خودتو جمع کن پاشو دختر الان پانشی بعدا نمیتونی دیگ ...

نمیتونم ببینم سختی زندگیش واسه من بوده الان ک ب ی جایی رسیده منو از خونم بیرون میکنه

الان بجای دنبال مقصر گشتن باید طوری رفتار کنی که بشینه سر جاش که دیگه تکرار نکنه 

خب تو بگو چیکار کنم بخدا نمیدونم مامانم فقط میگه تحمل کن 

سرش جایی گرمه دیگه به خانوادت بگو چه خبره برو مهرتو بزار اجرا مهرتو بده بره گوره همه کسش

مهرم کلا ۵ تا سکه اس

سرش جایی گرمه دیگه به خانوادت بگو چه خبره برو مهرتو بزار اجرا مهرتو بده بره گوره همه کسش

الان آزمون بهورزی دادم قبولم شدم قربون خدا برم ک هیچ کارش بی حکمت نیس بخدا ی صفحه هم نخوندم و قبول شدم

نمیتونم ببینم سختی زندگیش واسه من بوده الان ک ب ی جایی رسیده منو از خونم بیرون میکنه

مامان منم دقیقا عین شماس 

که چی مثلا

تصور کن رفتی سینما یه فیلم چرت برات گذاشتن تا نصفشو دیدی بعد فهمیدی خیلی فیلم بدیه تلف کردن وقته پیش خودت میگی من گه تا الانشو دیدم بقیه شم ببینم چون هزینه کردم چون نصفشو دیدم؟

نه

وقتی میبینی فیلمش به درد نمیخوره میگی بیشتر از این وقتمو هدر نمیدم و میرم بیرون

چون به هرحال هزینه ت رفته حداقل اون زمانیکه صرف نصف بعدیه فیلم میشه رو در نظر بگیر

خسته نباشی کشتی خودتو با این شوهر کردنت، نه مهر داری نه چیزی به نامت کرده همین دیگه الان هار شده ...

نه ی پرشیا با ی موتور که الان ۱۰۰ میلیون می ارزه به ناممه