2777
2789
چه خوب

شوهر دوستم سرباز معلم شد،چون متاهل بود تو محلشون خدمت کرد.. حقوق هم میدادن.. پسرای فامیلمون لیسانس حسابداری و کامپیوتر بودن تو فرودگاه افتاده بودن ساعت ۲ ظهر میومدن خونه و تا شب برای خودشون شغل ردیف کرده بودن پاره وقت کار هم میکردن..مادشاهی میکردن😅

نگران نباش چون لیسانسی احتمال اینکه جای خوب بیوفتی زیاده و یا دفتری میشی.. به رشته ات هم بستگی داره چی خوندی..

سرباز معلم هم اگر جستجو کنی سفارشی یکی رو پیدا کنی سفارشتو کنه..بندازن نزدیک ترین محل زندگی که عالیه.. بسیج هم باشی تخفیف میخوره و ممکنه تو یکی از پایگاه های بسیج نزدیک شهرتون بیوفتی

سربازی برای زیر دیپلم ها جهنمه.. تو نگران نباش..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دارم میگیرم

تو سربازی هرچی بلد باشی به نفعه..

شوهر من راننده بوده و بخور و بخواب..

یا داداشم اشپز بوده ..

اونایی که درس نخوندنو  هیچی بلد نیستن و بی هنرن پوستشون کنده میشه..

چطور تو ۱۹ لیسانسی..!

تو سربازی هرچی بلد باشی به نفعه.. شوهر من راننده بوده و بخور و بخواب.. یا داداشم اشپز بوده .. اون ...

نه اموزش ابتدایی میخوام بخونم  

برا همون 

اگه 18 از فوریت میرفتم الان دیگه اخرای لیسانس اموزش ابتداییم بود😂البته ازاد رو میگم

که 2 ساله

۱ ماه اول دوره آموزشیش خیلی سخته  خیلیا فرار کردن 👩🏻‍🦯  خیلی دلم میسوزه براشون میرن س ...

من تعجب میکنم خانما اینجا اطلاعات بیشتری دارن

ماشالله منو نترسونین

من تعجب میکنم خانما اینجا اطلاعات بیشتری دارن ماشالله منو نترسونین

😂😂 

خیلی سخته فقط همون ماه اول 

بعدش بیشتر حس دلتنگی و غربته، بستگی داره کجا بیوفتین، 

تعریف میکرد پاهاش تو پوتین از شدت راه رفتن .. خون اومده بود 🥲🥲

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
2790
2778
2791
2779