2777
2789

من ماه پیش دوفاستون و شیاف پروژسترون استفاده کردم از ۱۴پریودی ۱۰شب بعد۲۶سیکلم که میشد۱۷شهریور پریود شدم سیکلم۲۶روزه اس کلا. الان این ماه باید۱۲پریود میشدم اما خبری نیس ممکنه اثر قرصا باشه این بهم ریختگی امروز۳۲سیکلمه. 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
منم اولین ماهه ک دوفاستون خوردم امروز باید پریود میشدم ک نشدم نمیدونم تا قطعش نکنیم پریود نمیشیم یع ...

من تا قطعش کردم دو روز بعد پریود شدم اما این ماه نه هنوز خیری نیس و این ماه هم دوفاستون نخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌عزیزم...

من‌تو سرچ گوگل در مورد کبد چرب دنبال راه حل میگشتم‌ک‌کاربری شما رو دیدم،نوشته بودین‌ک‌همسرتون‌مبتلا بودن و حتی هم‌بدغذا، دقیقا همسر منم هم بدغذاست، هم‌کبدش چربه، میشه رژیمی ک دکتر بهتون دادن رو،اگه خاطرتون هست واسم‌بگین؟ تشکر آجی

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

سلام‌عزیزم... من‌تو سرچ گوگل در مورد کبد چرب دنبال راه حل میگشتم‌ک‌کاربری شما رو دیدم،نوشته بودین‌ک ...

سلام عزیزم ببخشید من دیر میام سایت تازه دیدم پیامتو والله دکتر که کار خاصی نتونس بکنه فقط لیورگول داد خودم روغنمون عوض کرد فقط کنجد و زیتون غذا های کم ادویه سرخکردنی کم کردم بهشم دتاکس دادم خیلی بهتره

منم اولین ماهه ک دوفاستون خوردم امروز باید پریود میشدم ک نشدم نمیدونم تا قطعش نکنیم پریود نمیشیم یع ...

من فقط میدونم توی مدتی که دوفاستون میخوری پریود نمیشی قطع که کردی دو سه روز بعد میشی.