آنیسا۱۱۷ مدیر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 8099 عنوان لیزر بدن | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 35 پست دوستانی ک لیزر کردین خواهشا جواب بدید.اولین بارمه برا لیزر وقت گرفتم.گفتن دستگاهش سوپرانوآیس تیتانیوم ۲۰۲۳من پوستم سفیده و از سوختگی و خارش و جوش اینا میترسم.دو دلم نمیدونم برم یا نه 1402/07/17 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsun_ghd عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 9 خیلی دستگاهش خوبه من دوره امو با همین دستگاه تموم کردم الان تو یاد اورم تقریبا دیگه اصلا مو در نمیارمسری جدا هم داشت جایی که من رفتمبرو خیالت راحت
آنیسا۱۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 8099 خیلی دستگاهش خوبه من دوره امو با همین دستگاه تموم کردم الان تو یاد اورم تقریبا دیگه اصلا مو در نمیار ... دوره اتو چند جلسه کلا رفتی؟؟یادآور هر چندوقته؟
mahsun_ghd عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 9 دوره اتو چند جلسه کلا رفتی؟؟ یادآور هر چندوقته؟ ۸ جلسه هر ماه رفتم دو جلسه هم با فاصله ۳ماه الان جلسه بعدم فکر کنم گفت ۵ ماه دیگه اس
آنیسا۱۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 8099 ۸ جلسه هر ماه رفتم دو جلسه هم با فاصله ۳ماه الان جلسه بعدم فکر کنم گفت ۵ ماه دیگه اس دستگاهت سری جدا جنس سیلیکونی داشت؟؟ببخشید قسمت پشت ب.اسن میگف با دو دست باز کن؟قسمت جلو بی.کینی هم میگف کف پاتو ب هم بچسبون یا پاهاتو ببر بالا؟ کدومش تمیزتر میندازه
mahsun_ghd عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 9 دستگاهت سری جدا جنس سیلیکونی داشت؟؟ ببخشید قسمت پشت ب.اسن میگف با دو دست باز کن؟ قسمت جلو بی.کینی ... اره سري سيليكوني دارهباسن رو كه بايد با دست بازكنيبيكيني رو هم كف پاها بهم بچسبهاينكه ناحيه اي رو حا نندازه بستگي به اوپراتور ليزرت داره
آنیسا۱۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 8099 اره سري سيليكوني داره باسن رو كه بايد با دست بازكني بيكيني رو هم كف پاها بهم بچسبه اينكه ناحيه اي ... ممنون گلم از جوابت.سری سیلیکونی رو ب تنهایی برات استفاده کرد یا از روی سلفون برات روی دستگاه میکشید؟؟سری سیلیکونی تا ۱۰ جلسه برات موند پاره نشد یا چندتا خریدی؟