2821
2789

اصلا به حواشی که اطرافت میفته کوچکترین توجهی نکن فقط سعی کن بهت خوش بگذره با همه مهمونا و خانواده همسر هم در حد تبریک و این چیزا صحبت کن اصلا از جزییات مراسمت به مهمونا چیزی نگو ،و مهم تر از هنه به یه ادم معتمد که سرش شلوغ نیست بسپار براتون هر نیم ساعت، یک ساعت صدقه بذاره کنار ،ان شالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشید 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیر لباس عروست کفش راحت بپوش کتونی 

مدام خنده رو لبت باشه 

کلی برقص شاد باش 

بزار فیلمات قشنگ بشه

با عشق به داماد نگاه کن 

سعی کن خیلی پایه و سرحال باشی 

خیلیی مبارکت باشه خوشبخت بشی عروس زیبا😍😍😍🎉🎉🎉

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

اگ خیلی اهل رقص و این چیزایی کفش کتونی سفید بخر بپوش

کسی زیر لباس عروسو نمیبینه 

کفش مجلسی هم بخر ولی بذار داخل خنچه 

بجاش کفش راحت بپوش که اذیت نشی بخوای درشون بیاری

اگه لنز میذاری

جا لنزی و قطره شو بذار داخل کیفت ،یا بذار تو خونه دم دست باشه لنز هات خراب نشن

نکته دوم قبل پوشيدن لباس عروس اسپری یا مام بزن تا وقتی میرقصی و تو باغ میری میای  بوی عرق نگیری 

دوم لباست اگه بندیه یطوری نبند که خفه شی نتونی برقصی و تکون بخوری 

برای باغ سعی کن یه کتونی لژ دار ببری  چون با پاشنه خسته میشی  ،کفشت اگه پاشنه داره   دم تالار بپوش وگرنه تو باغ خسته میشی و پا درد نمیزاره از جشنت لذت ببری .

دیگه اینکه من  تو روز عروسیم با اینکه ۵ صبح تو راه آرایشگاه  

از پشت بهمون زدن و ماشین یکم داغون شد ولی همهههه تلاشمو کردم که فقط شادی کنم اونروز 

عروسی ما مرد زنا با هم بودن و من از اول جشنم تا اخرررر وسط بودم حسابی خندیدم و رقصیدم و استفاده کردم 

نخواستم با مدام نشستن لذتم کم شه 

خدای  قشنگم مثل همیشه هوای منو داشته باش قربونت برم♥️ممنون میشم برای خوشبختیم صلوات بفرستین 

از الان مدام لباتو چرب کن مخصوصا دو سه شب آخر 

که رژت روی لبت خیلی خوب بشینه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

مبارکه عزیزم .منم دومین سالگرد عروسیمه😍

کفش راحتی برای تالار بپوش.

یه کیف کوچولو همرات باشه داخلش آدامس.ادکلن.نخ سوزن.بادبزن.یه رژ.این چیزا باشه

اصلا هم استرس نداشته باش حسابی خوش بگذرون چون که عروسی فقط یک باره😍

عزیزم مبارک باشه

اول اینکه خجالت و رو در وایسی و بزار کنار و از عرپسیت نهایت لذت و ببر قرار نیست تکرار بشه پس از هیچکی خجالت نکش کبف کن برقص

دوم : کفش راحتی بپوش اگه دوست داری کفش عروسیتو بپوش موقع رقص عوض کن

وهمین نکته خاصی نداره اهان توکیفتم یه رژ بزار رنگ رژی که میخوای ارایشگر برات بزنه ولی من نیارم نشد، دوست داشتی یه اینه کوچیک و گوشیتم بزار که فکر نکنم نیازشه اصلا😂

فقط کیف کن همین😍خوش بگذره عروس خانوم خوشبخت بشی⁦♥️⁩

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

و اگه لنز داری   ،جا لنزی مایع لنز ،و قطره چشم ببر که اگه اذیتت کرد همراهت باشه 

یه رژ لب شبیه رنگ خودت داشته باش بکارت نیاد .و یه پد هم ببر اگه تا آخر باغ یکم کرمت ماسید با اون فیدش کنی 

خدای  قشنگم مثل همیشه هوای منو داشته باش قربونت برم♥️ممنون میشم برای خوشبختیم صلوات بفرستین