2789
عنوان

چادرم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 33 پست
اکلیل نیست.. کرک هست..  میگم عین اکلیل برق میزنه

نمیدونم میخوای یه گوشه اش رو امتحان کن ولی چسب صد در صد درستش میکنه 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پوشش هرکس ب خودش ربط داره😢😢😢😢

چقدرامضات قشنگه😊

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

چقدرامضات قشنگه😊

فدای تو گلم♥️♥️

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.
فدای تو گلم♥️♥️

خدانکنه😘

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من وقتی چادرم پرز میکیره میندازم ماشین نصف فتجون سرکه سفید میریزم یه فویلم گوله میکنم میندازم تو ماشی نرم کننده هم میزنم خوب میشه ، امتحان کن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم