2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو شهر خودمون .بله. ۶تا دندون درست کردم دوتا ایمپلنت کارشون عالی بود بدون ذره ای درد و خونریزی

تهران نیستید؟

من‌میخوام کامپوزیت کنم یکی از دوستام‌کاریزما زده حدودا دو فکشو طبق گفته خودش چهل تومن داده ولی اصلاااا ظرافت نداره دندوناش دوست ندارم دندونام اینجوری بشه 

بعد میخوام یه فکمو بزنم با قیمت مناسب و کار خوب 

تقرییا ۶ماهه پیش نوبت گرفتم ولی تو عکس دید گفت دندون باید درست کنم😔 برا همین نوبتم اینقد دیر داد

اا چقدر خوبه که عکس گرفته از دندونات 

والا دوست من که گفتم چهل تومن داده فک کنم دندون پوسیده یا خراب داشته دکترش عکس نگرفته همیجکری کار انجام داده الان یکم دهنش بوی نا مطلوب میده

نه شهرستانم گلم.اره برا بعضی ها اصن جالب نیس بعضیام قشنگ میشن‌...

خیلی به دکتر ربط داره ایشالله دندوناتوون قشنگ بشه عزیزم ❤به سلامتی کامپوزیت کنیدد و خنده های قشنگ قشنگ داشته باشیدد

برا من معاینه هم نکرد منشی گفت اول عکس! فکرشم نمیکردم ۶ تا دندون عصب کشی و روکش کنه

معلومه کارشون درسته که به عکس اهمیت میدن کاش همه دکترا و مطبا اینقد وجدان کاری داشته باشن که به مریض اهمیت بدن و کارای لازمه رو انجام بدن