2777
2789
عنوان

امروز تولدمه و هیچکی یادش نیست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 44 پست

مهم نیست در عوض تو وجدانت راحته که به فکر شون بودی و کم نزاشتی ❤️

تولدت مبارک امیدوارم همیشه سلامت باشی و به همه‌ی آرزو های قشنگت برسی🫂🤍🌱

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست دستتتتتت جیففغغغاذذار هورا شله شلعهه🤣🤣😍 تولدت مبارکه فرشته زمینی ،فسیل شی در نی نی سایت و تا ...

مرسی از حرفای قشنگت 😍💋

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥
مهم نیست در عوض تو وجدانت راحته که به فکر شون بودی و کم نزاشتی ❤️ تولدت مبارک امیدوارم همیشه سلامت ...

مرسی عزیزم خوشحالم کردی😍💋

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

تولدت مبارک 

دقیقا تولد۲۴سالگی من اینحوری بود اینقدرگریه کردم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

تولد تولد تولدت مبارک حالا مبارک مبارک تولدت مبارک بیا وسط قرش بدهههه هررررچی آرزوی خوبه مال تو امید وارم امسال بهترین سال از عمرت باشه ک تا انیجا  تجربه کردی تنت سالم و دلت خوش

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
2790
2778
2791
2779
2792