2777
2789

ای خداا منم بندتم؟؟؟بخدا موندم چکارکنم نمازمو میخونم قرانمو میخونم ولی خدا یه ذره توجهی به من نداره...وقتی دوسه سالم بود پدرم فوت شدن مادرم منو ول کردن رفتن ...خواهر برادرای ناتنیم منو بزرگ کردن به هر طریقی ب سختی درس خوندم چ شبایی ک شام نداشتیم و گرسنه میخوابیدم چ روزایی ک بدون ساندویچ مدرسه میرفتم..چ روزایی ک خسته ازمدرسه میومدم هم باید ظرف میشستم هم ناهار میخوردم هم تمیزکاری هم درس تا رفتم رشتخ تجربی چون درسم خوب بود همه میگفتن میتونی پیراهارو بیاری سال کنکورم ک کرونا بود ک کلا صفر بودم از درس دور شدم سال بعدسم بدتر شد سال سومم ک کلییی خوندم صب میرفتم کتابخونه تا شب...ب بدبختی درس خوندم کلاس رفتم یارانه هامو میرعتم کلاس مانتو نخریدم کلا ...امسالمم مردود خواهر برادرام ک ازدواج کردن من موندم وتنهایی به خدااا دلم ب حال خودم میسوزه ک هیچکیو ندارم هیچیکی ب فکرم نیس چرا خداا ب دل. من گوش نمیده بخدااا ک امسال خیلی خوندم ولییی نشد ک نشد بازم مردود ازادم نمیتونم برم دلم میخواست برم جایی ک خوابگاه داشته باشه یه کم بگردم توعمرم یه سفر ازته دل نرفتم یه دلخوشی نداشتم بخداا درموندم خداااا

با چه رویی توصورتشون نگاه کنم داداشم میگ فقط بلدی بخوری و بخوابی ولی هیچ کدوم ازکارات ب نتیجه نمیرسه راستم میگ حقوقشو برامن خرج میکرد تا من کتاب بخرم کلاس برم صبح منو میبردن کلاس توگرما و سرما ای خدااا توروخدا یه خبر خوش بهم بده توروخدا زندگیم بیفته رو روال

حالم بهم میخوره اخرم یه پسرع بیکارو درب و داغون برام میگ 

بقیه میگن اگر از بچگیت تو بدبختی بود یعنی تااخر عمرت همون طوری هسی تاالان ک واقعا درس بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان