2777
2789
عنوان

کمکککک💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
آخه هیچ اتفاقی نمیفته حتی کوچیک که انرژی منفیم یه کم کمتر شه پر از انرژی منفیم

باید فقط مثبت فکر کنی ، اگه نمیفته واسه اینه که همش منفی نگر شدی ، حتما با خدا حرف بزن و باهاش رفیق شو ، الان داره امتحانت میکنه ، اگه خدا رو الان فراموش کنی و ازش دور شی تو امتحانت رد شدی ، صب میشه این شب

۳۰ سالمه تو خونمون همش دعوا و جنگه جوری ک دلم میخواد فرار کنم فقط بعد از ۴ سال کسی که دوستش داشتم ...

عزیزم منم یکمی شرایط تو رو داشتم اینقدر غصه خوردم و نا شکری کردم که الان چند وقته مریضم با علایم عجیب غریب فقط میگم خدایا غلط کردم وقتی سالم بودم چه قدر خوشبخت بودم و نمیفهمیدم پس لطفا عمیقا به حرف من گوش بده یک انسان سالم هستی و تو میتونی مستقل بشی یه روزی میتونی عشق جدید پیدا کنی و بدن جدید و سالم نمیتونی پیدا کنی پس لطفا ناشکری نکن و فردا از صبح که بیدار میشی به زندگی لبخند بزن و شاد باش و خوشحال تا ارتعاشت بره بالا شده بری پیاده روی بری طبیعت با دوستات حرف بزنی فقط شاد باش ارتعاشت که بره بالا همه چیز خودش کم کم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید فقط مثبت فکر کنی ، اگه نمیفته واسه اینه که همش منفی نگر شدی ، حتما با خدا حرف بزن و باهاش رفیق ...

خیلی ناراحتم که خدا رو فراموش کردم الانم واقعا ازش خجالت میکشم یعنی منو میبخشه بابت این همه وقت که دیگه نمازامم نخوندم؟

عزیزم منم یکمی شرایط تو رو داشتم اینقدر غصه خوردم و نا شکری کردم که الان چند وقته مریضم با علایم عجی ...

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و از تجربت گفتی امیدوارم خیلی زود سلامتیتو بدست بیاری و همیشه حال دلت خوب باشه

خیلی ناراحتم که خدا رو فراموش کردم الانم واقعا ازش خجالت میکشم یعنی منو میبخشه بابت این همه وقت که د ...

همین دیگه ، منم یه مدتی بود خدا رو فراموش کرده بودم ، حالم داغون بود اون موقع ها ، از یه جا به بعد باهاش حرف زدم ، ازش کمک خواستم ، خدا هم کمکم کرد ، صد درصد میبخشه