2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید اشرفی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 13748 بازدید | 57 پست
من دانشجو مدیریت مالی اشرفیم از لحاظ استاد ها که عالیه چون اکثر استاد هامون تو رشته مدیریت از دانشگ ...

شما الان دانشجو ترم چند مدیریت مالی هستین؟؟؟

من دانشگاه ازاد ی رشته دیگه رو میخونم

میخام مدیریت مالی بخونم اما میخام از ازاد انصراف بدم و انتخاب رشته کنم برا اشرفی

من خیلی تحقیق کردم و نظرم و اینجا میگم

اولا هزینه آزاد خیلیی بیشتر از غیر انتفاعیه(تقریبا ۲برابر)

دوما دانشگاه شهید اشرفی با بقیه غیر انتفاعی ها خیلی فرق داره یعنی اصن مث اونا نیس

استادای اشرفی خیلی‌هاشون مشترکند با دانشگاه اصفهان

سطح علمی اشرفی خیلی بیشتر و بهتر از خوراسگان و کلا آزاده

امکانات کارای عملی و آزمایشگاهی شونم کامل تر از آزاده

در ضمن در نهایت مهر تاییدیه دانشگاه اصفهان پای مدرک اشرفی میخوره و خیلی معتبره

و کلا اینکه مهم مهارته وگرنه خیلیا دولتی بودن الان بیکارن خیلیا آزاد بودن میلیونی در آمد دارن...

امیدوارم تجربه م ب درد تون بخوره

الکی نمیگم هم خودم دانشجو ام هم قبلش کلی از دانشجو ها و اساتید حتی پرسیدم

موفق باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده که بعضیا میگن آزاد و غیر انتفاعی بده

تو شهر اصفهان با این حجم از سهمیه قبول شدن تو دانشگاه دولتی خیلی سخته و خیلی از درسخونا غیر انتفاعی یا آزاد قبول میشن 

قرار نیس انگیزه شون و از دست بدن

برای هدفتون تلاش کنین

مدرک و دانشگاه مهم نیس

مهارت و عشق و علاقه ب رشته مهمه و موفقیت میاره

با این حال خیلی از دانشگاه های غیر انتفاعی و آزاد عالین

لطفا تو دلتون ک با حرفای بقیه خالی نکنین

خودتون و دوست داشته باشین🤍

عزیزم از استادای دیگش خبر نداری؟ مثلا برای رشته حسابداری به نظرت خوبه این دانشگاه بخونم؟

ببین من دو ترم حسابداری تو چارتم داشتم و حاضرم بگم استاداش خیلی خوبن چندتا از استادامون با دانشگاه اصفهان مشترکه و اینکه تو دانشگاه های غیرانتفاعی سال قبل دانشگاه ما شیشم شد از لحاظ علمی 

درکل هم شهریش کمتر از ازاده هم میتونم بگم واقعا ایتادای تاپی داره البته استادای که تو رشته مدیریت بودن 

که با حسابداریا و.. هم مشترکه 

شما الان دانشجو ترم چند مدیریت مالی هستین؟؟؟من دانشگاه ازاد ی رشته دیگه رو میخونممیخام مدیریت مالی ب ...

من ترم پنجم استاداش عالین فقط باید درس بخونی و اینکه فرصت شغلی هم هست مثلا یهو استاد میگه من یه پروژه فلان دارم و... میتونید برید 

در کل دانشگاه خوبیه 

و رشته هایی که آزمایشگاه دارن مثل ژنتیکو ، بیوتکنولوژی و... هم دارن آزمایشگاه هاش محهزه ولی خواهرم که دانشجو بیوتکنولوژیه میگه بعضی مواد شیمیای هاش فقط فاسد بود واگنه مجهزه 

ولی بهتره بری دانشگاه پرس‌وجو کنی

سلام کسی هست من راهنمایی کنه

من هنرستان درس میخونم میخوام بعدا انتخاب رشته کنم نمیدونم علوم تربیتی خوراسگان برم یا اشرفی

دبیرهام میگن خوراسگان بهتر 

یک نفر از هنرستان ما اشرفی اومده یک نفر المهدی رفته نمیدونم بین این سه دانشگاه کدوم انتخاب کنم

میشه یک راهنمایی کنید