2821
2789

من اصن  انتخاب رشته نکردم بااینکه سوابفم بالا بود  تلاشتو بزار برای امسال بهترینا قبول شی ن ی دانشگاه زپرتی  و بدون اینده

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصن  انتخاب رشته نکردم بااینکه سوابفم بالا بود  تلاشتو بزار برای امسال بهترینا قبول شی ...

من سال ۹۹دیپلم گرفتم و هیچی یادم نیست 

اصلا شرایط پشت کنکور موندن ندارم 

یعنی نمیزارن 

من فقط دلم بود برم دانشگا از این افسردگی بیرون بیام

دانشگاه ازاد و پیام نوز ر بدون کنکورثبت نام کن

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
من سال ۹۹دیپلم گرفتم و هیچی یادم نیست  اصلا شرایط پشت کنکور موندن ندارم  یعنی نمیزارن&nb ...

منم سال ۹۹ دیپلم گرفتم 

درسها یادم رفته 

دوبار کنکور دادم قبول نشدم 

با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کردم  مردود شدم 😔😔

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز