2821
2789
بنظرم منفیه عزیزم موعدت کی بود؟

تو عکس زیاد معلوم نیس ولی انقد ک زیر دلم گرفته بود تست زدم ۴ یا ۵ دقه اول هاله افتاد دیگه نمی‌دونم چی میشه امیدم بخداست 🥺🍃

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
ی مدت بهم ریخت پریودم ، ولی نرمالش رو در نظر بگیرم امروزه 

این منفیه حالا فردا با ادرار اول صبح بزن ان شاالله که مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این منفیه حالا فردا با ادرار اول صبح بزن ان شاالله که مثبته

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
۵ روز قبل موعدم زدمااا  خدا کنه باشه 😢 دلم نی نی میخواااااد خدایاااا🥺

انشاالله که هست 

چه زود زدی 

من فکر میکرم من فقط عجولم من یک‌روز قبل موعد زده بودم

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
انشاالله که هست  چه زود زدی  من فکر میکرم من فقط عجولم من یک‌روز قبل موعد زده بودم

نگاه کن آخه 🤕

من سر بارداری های قبلی هم لک لانه گزینی دیدم شک کردم 

انقدم زیر دلم گرفته بود ک نمی‌تونستم صاف وایسم 

گفتم بزنم ببینم چخبره

نگاه کن آخه 🤕 من سر بارداری های قبلی هم لک لانه گزینی دیدم شک کردم  انقدم زیر دلم گرفته بود ...

ی کمی هاله داره 

انشالله که خیره و باردار باشی عزیزم 

من کمردرد شده بودم خیلی و ترشح داشتم برا همین شک کردم ک باردارمو و بی بی چک زدم

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
ی کمی هاله داره  انشالله که خیره و باردار باشی عزیزم  من کمردرد شده بودم خیلی و ترشح داش ...

دقیقا الان منم همینم کمر درد و ترشح دارم هی فک میکنم پریود شدم 

خدا برات حفظش کنه 

دقیقا الان منم همینم کمر درد و ترشح دارم هی فک میکنم پریود شدم  خدا برات حفظش کنه

عع پس امکان داره باردار باشی 

ممنونم عزیزم انشالله شماهم باردار باشی❤️

و ما توفیقی الا بالله🤍✨