2777
2789
نه بلدم درست کنم .حال بمونه برای شبایه دیگه .شب اول میرزاقاسمی 😅😅😅

اره بابا ...مگه ما غریبه هستیم اما ببیمی ته ر ببینیم تیه غذاسه نیومی که🥰🥰اتفاقا میرزاقاسمی غذای دنگ فنگ داره خیلی رنده کردن داره

منم همیشع خدا میزبان جاریم هستم حالا باهم رابطمون خوبه دست خالیم نمیاد ولی بازم سخته اخلاقهای شخصیش ...

وای ربع سکه فروختی😐😐من با کسی زیاد خرج میکنه زیاد خونش نمیرم چون از پس مخارج اون برنمیام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشع خدا میزبان جاریم هستم حالا باهم رابطمون خوبه دست خالیم نمیاد ولی بازم سخته اخلاقهای شخصیش ...

منم اینجوریم ابجی .همه میان خونم مهمونی .من جای نمیرم .این جاریمم خوبه ها ولی هم سنش ازم بیشتره هم زیاد راحت نیستم .کوچک ترین حرف در مورد شوهرم بزنم بگم بده یا دعوا میکنه .فورن میره به شوهرم میگه .میخواد خودشیرینی کنه .فقط الکی باید تعریفشو پیشش کنم 😅😅😅😅😅

نه بلدم درست کنم .حال بمونه برای شبایه دیگه .شب اول میرزاقاسمی 😅😅😅

نگفتم بلدی....به زبون مازندرانی گفتم فقط میرزاقاسمی بزار....خودتو تو زحمت ننداز ....قورمه سبزی غدای پرخرج نذار😁😁

اره بابا ...مگه ما غریبه هستیم اما ببیمی ته ر ببینیم تیه غذاسه نیومی که🥰🥰اتفاقا میرزاقاسمی غذای دن ...

فدای داری تو سالاری.ولی به کلاسشون نمیخوره میرزا قاسمی .زنگ میزنه به همه میگه روز اولی برام میرزا درست کرده 

فدای داری تو سالاری.ولی به کلاسشون نمیخوره میرزا قاسمی .زنگ میزنه به همه میگه روز اولی برام میرزا در ...

من کلا ادمی نیستم خونه کسی برم غذای بد بزاره پشت سرش برم حرف بزنم....غذا برام ملاک نیس ولی بیشتر حرفای و اداب معاشرت طرف برام مهمه ....مثلا جای رفتم طرف سوالای الکی میپرسید اولین بار خونه ش رفته بودم حالا تو فک کن فوق العاده پذیرایی عالی داشت ولی اداب و معاشرت صفر....به شوهرم گفتم سال بعد اگه دعوتمون کرد اصلا نمیریم....خیلی برخورد زشتی داشت

منم اینجوریم ابجی .همه میان خونم مهمونی .من جای نمیرم .این جاریمم خوبه ها ولی هم سنش ازم بیشتره هم ز ...

والا ما همچن. سالی یکبار میریم همون یکبارم زن وشوهر دعوا میکنن باهم اعصابمون خورد میشه ولی از نظر پذیرایی کم نمیزاره  

متاسفانه خودش وشوهرش فقطبا ما راحتن حتی خواهرشوهرهامم دعوتش کنن با اکراه میره میگه من فقط با شما راحتم