2777
2789
اینثدر این چند روز خبر از افغانیا دیدم باورت میشه حساس شدم؟ طفلیا🌸🥺

خب زلزله دیگه ربطی به افغانیا نداره 

ترکیه اومد مسکو اومد همین چند وقت پیش کلی هم کشته داد 

همین بم و رودبار خودمون کارخداس دیگه 

پارسال که روستای اطراف ما زلزله اومد همه میگفتن دولت موشک هاشو امتحان کرده زدن تو دریا زلزله بیاد 

یکی میگفت من نور ابی دیدم هرکی یه چیز میگفت  

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلوم نیست که باز بیاد پس لرزه داشته مگه؟

کلا پس لرزه بوده زلزله خودش افغانستان بوده 

حالا فعلا کنسل نکن اگه واجبه تا فردا ببین چی میشه بازم خودت میدونی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
کلا پس لرزه بوده زلزله خودش افغانستان بوده  حالا فعلا کنسل نکن اگه واجبه تا فردا ببین چی میشه ...

اشتباه گفتم بلیطمون پس فرداس

حالا ببینیم فردا چی میشه

ترسیدم اصلا تعدادمونم زیاده خیلی پول بلیط دادیم 

زیاد شدید نبود من از رو لوستر فهمیدم تکون میخورد

ما هم از لوستر فهمیدیم دیگه سریع اومدیم توی حیاط تا زلزله قطع شد خیلی ها هم اومده بودن تو کوچه برعکس کوچه مون هم غیر استاندارد خدا رحم کرد 

اشتباه گفتم بلیطمون پس فرداس حالا ببینیم فردا چی میشه ترسیدم اصلا تعدادمونم زیاده خیلی پول بلیط دا ...

انشاالله که اتفاق بدی پیش نمیاد نگران نباش ⁦❤️⁩ با خیال راحت بیاین 😘 چند سال پیش هم همچینین زلزله اومد ولی خوب خسارتی در پی نداشت