2777
2789
عنوان

حقوق قبول شدم خیلی ناراحتم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 32 پست

پیج مجید محمودی رو تو اینستا دنبال کن

وکیله.و به شدت موفق

نگاه کن تا انگیزه بگیری.

اسم دقیق پیجش و نمیدونم فک کنمmajidmahmodi یا یه همچین چیزی.بگردی پیدا میکنی

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عزیزم اطرافم وکیل نیست  نمیدونم انتخابم درست بوده یا نه خواستم مشورت کنم

با یه وکیل صحبت کن ...خواهر منم موقع انتخاب رشته ش رفت با یه فیزیوتراپ صحبت کرد و در نهایت تصمیم گرفت     

پیج مجید محمودی رو تو اینستا دنبال کن وکیله.و به شدت موفق نگاه کن تا انگیزه بگیری. اسم دقیق پیجش ...

چشم عزیزم ممنونم

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

سلام

رشته خوبیه 

مبارکه

برو

ازمون وکلا قبول بشی میتونی دفتر بزنی

یه دختر مجرد تو فامیل شوهرخاله ام داریم

تک فرزنده

ازمون وکلا قبول شد

الان دفتر زده بالاشهر تهران و درامدش عالیه

نمیدونم  اشتتتباااه کردم😭

ببین نگران نباش 

دختر می شناسم دانشجوی حقوقه درس می خونه دنبال سوادش هست با دندان پزشکم ازدواج کرده

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
ببین نگران نباش  دختر می شناسم دانشجوی حقوقه درس می خونه دنبال سوادش هست با دندان پزشکم ازدواج ...

واسم دعا کن عزیزم کم نیارم

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
سلام رشته خوبیه  مبارکه برو ازمون وکلا قبول بشی میتونی دفتر بزنی یه دختر مجرد تو فامیل شوه ...

عزیزم تو همه تاپیکای کنکوری میبینمت که قشنگ راهنمایی میکنی❤

خواستم بهت بگم هرکسی صاحب همچین قلبی نمیشه .. قدر خودتو بدون 🧿😘

سلام رشته خوبیه  مبارکه برو ازمون وکلا قبول بشی میتونی دفتر بزنی یه دختر مجرد تو فامیل شوه ...

چه خوب ممنونم عزیزم حالمو بهتر کردی❤

به عنوان کسی که تو یه خونواده فرهنگی بزرگ شده بهت میگم فرهنگیان واقعا به دردت نمیخوره

چرا عزیزم

[QUOTE=312999084]عزیزم تو همه تاپیکای کنکوری میبینمت که قشنگ راهنمایی میکنی❤ خواستم بهت بگم هرکسی صاحب همچین قلبی ...[/QUOTE

شما لطف دارید شرمنده نفرمایید

موفق وعاقبت بخیر باشید الهی

چرا عزیزم

باید عمرتو بذاری پای سروکله زدن با بچه ها،با حقوقی که خیلی که کمتر از حقته،آخرشم تو پیری خیلی شانس بیاری میتونی وقت بازنشتگی دیگه کار نکنی،هیچی هم برات نمیمونه

خیلی رک گفتم😁😅

زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند. الکساندر دوما
چه خوب ممنونم عزیزم حالمو بهتر کردی❤

ول کن حرف مردم رو حسادت میکنند

بهت چون وکالت قبول شدنش سخته مثل پزشکی

برای دل خودت زندگی کن همیشه نه حرف مردم

اون خانم دفتر داره بالاشهر تهران و درامدش عالیه

مجرد هم هست و تک فرزند

دختر زرنگی بود