2777
2789
عنوان

چیکار کنم آزمایش نرم با نامزدم 😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 57 پست
کلا راضی بودی از خیاطی که رفتی ؟ منم میخوام برم ولی دودلم  الان چیا میتونی بدوزی

دودل هستی نرو خیاطی علاقه زیاد همراه با حوصله میخواد من که رشته ام طراحی دوخت بود وسط راه پشیمون شدم خیلی خسته کننده بود برام 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دوره شما ۴ ماهه بود؟ شهریتون چقدر بود 

نه ۶ماه اضافه هم رفتم 

ماهی ۵۰۰

الان که میرم پیشش رفع اشکال م اینا میکنم پول نمیدم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی .آخه من یه مانتو رو سه روزه تموم میکنم . مجبور بودم اونجا تو چند ساعت تمومش کنم 🥲

آره میدونم  امتحان دادم خودم ما هم مانتو بود خیلی خسته کننده الگو بکش برش بزن دوخت بزن اتو ما روش متریک بود سخت تر هم بود گلاوین راحتره 

آره میدونم  امتحان دادم خودم ما هم مانتو بود خیلی خسته کننده الگو بکش برش بزن دوخت بزن اتو ما ر ...

کلا خیاطی سخته .چیز اسونی ندیدم 😬برای من دوخت از همش سخت تر بود 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اره  ولی بعدش دعوام می‌کنه چرا چیز های مقوی نمی‌خوری  باید مواظب خودت باشی

از دوست داشتن  ، ببین الان نمی‌دونم چند سالته ولی وقتی داری ازدواج می‌کنی یعنی این قدر بزرگ شدی که میخوای شوهر کنی باید بدونی کجا ناراحت شدی کجا نه ، کجا جواب بدی کجا نه ، کجا کوتاه بیای کجا نه، حرفش کجا از سر دوست داشتن  الان بهش بگی نه نمیرم  پس فردا  مریض بشی  نیاد بیشتر ناراحت میشی یکی از دوستای من اینقدر این رفتار تو رو داشت وقتی تب مالت با یه درد وحشناک گرفت بود شوهرش بی خیالش بود  این بهش گفته بود درد دارم وگرنه ام می‌گفت خودت غذا میخوردی خوب منظور اینه هرجور رفتار کنی  و با درخواست های به موقع و معقول پدر کمال آرامش باید تو دست نگهداری تا بعداً به حرفت بره و بهت اهمیت بد البته تو هم نسبت به اون همین وظایف رو داری

کلا خیاطی سخته .چیز اسونی ندیدم 😬برای من دوخت از همش سخت تر بود 

آره منم وسط راه پشیمون شدم ولی خب رشته ام بود مجبور شدم ادامه بدم دوسال تا دیپلم بگیرم 

چکاب کامل منظورتع؟ کم خونی قند چربی تیرویید اینارو میگیره ازت

اره 

ممنون 

آره منم وسط راه پشیمون شدم ولی خب رشته ام بود مجبور شدم ادامه بدم دوسال تا دیپلم بگیرم 

الان شما درآمد زایی میکنید از راه خیاطی؟ 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
الان شما درآمد زایی میکنید از راه خیاطی؟ 

نه من چون علاقه نداشتم دنبالش نرفتم و خیلی پشیمونم که این رشته رفتم فقط دوست دارم تو تولیدی کار کنم سری دوزی خیلی راحتره شخصی دوزی سخته 

نه من چون علاقه نداشتم دنبالش نرفتم و خیلی پشیمونم که این رشته رفتم فقط دوست دارم تو تولیدی کار کنم ...

سری دوزی رو اگه کسی خیاطی هم بلد نباشه میتونه انجام بده؟

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
سری دوزی رو اگه کسی خیاطی هم بلد نباشه میتونه انجام بده؟

نه خب یه چیزا باید بلد باشه ولی یه مدت که بره یاد میگیره اونجا بهش میگن چیکار باید کنه بعد پشت چرخ خیاطی بشینه کنترل کردنش یاد بگیره کم کم یاد میگیره من این کار بیشتر دوست دارم