عجب !! ندزدیدیم پیدا کردیم!! اولین تماسو که جواب بدن مطمئن باشید صاحبشه . خدایا مگه اون گوشی چه ارزشی داره؟ بخدا هیچی مث اون لحظه ای نیس که گوشی طرفو پس بدی. من پارسال یه گوشی پیدا کردم خاموش بود ، آوردمش خونه یه مقدار شارژ که شد روشنش کردم ! یه مرد جوون بود که صداش میلرزید ، ازش سوال کردم گوشیشو گم کرده یا براش اتفاقی افتاده (گفتم طرفو خفت نکرده باشن یقهی منو بگیره! خب راستش ترسیدم!) گفت نه از جیب کاپشنم افتاده ، گفتم کجا؟ گفت دقیقاً نمیدونم که! فقط از این مسیرا رفتم ، حالا کجا افتاده ، نمیدونم!
وقتی بهش گفتم بیا گوشیتو ببر ! چندبار ازم سوال کرد آقا تورو خدا راس میگید؟ گفتم چرا باید دروغ بگم؟😂😂 . حتی وقتی داشت میاومد دو سه بار الکی زنگ زد دوباره ، گفتم عزیزم خیالت راحت باشه!☺️ گفت نه ! میخواستم بگم جایی تشریف نبرید !☺️
وقتی گوشی رو بهش دادم بغلم کرد و زد زیر گریه! گفتم چی شده ؟
گفت تموم زندگیم تو این گوشی بود!! منم با شوخی گفتم عه! چرا زودتر نگفتی!😂
ممکنه نتیجهی زحمت چند سال طرف تو اون گوشی باشه! حالا شاید یکی از این آدمای بیکار بیاد و بگه مثلا چی؟ یا برا چی بک آپ نگرفته؟!😂 انقد از این موردا برا خودم پیش اومده که یه فایل داشتم و میخواستم بکآپشو بگیرم اما یا فرصت نمیشده ، یا یادم میرفت و ... برا همین میگم با برداشتن یه گوشی ممکنه اصلا زندگی طرفو نابود کنن. بگو این کارو نکنن.