2777
2789
عنوان

لکه بینی در ماه دوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 21 پست
ممنونم عزیزم درسته منم استراحت مطلقم شما سونو قلب داده بودین اون موقع قلبش تشکیل شده بود؟ و نگفتن ...

من ۶ هفته سونو قلب دادم گفت در حال تشکیل ولی باز ۹ هفته برا اطمینان یکی دیگه انجام بده من بعد اینکه دکتر این وگفت اومدم خونه لکه دیدم در صورتی که تو سونو گفت همه چی خوبه من با همون لکه بینی ده ساعت راه با اتوبوس اومدم خونه خودم اخه خونه پدرم بودم ولی خداراشکر چیزی نشد نگران نباش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم عزیزم درسته منم استراحت مطلقم شما سونو قلب داده بودین اون موقع قلبش تشکیل شده بود؟ و نگفتن ...

من فکر کنم دلیلش این بود با خواهرم اینا رفتیم مسافرت بخاطر اون بود چون بعدش لکه دیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ هفته سونو قلب دادم گفت در حال تشکیل ولی باز ۹ هفته برا اطمینان یکی دیگه انجام بده من بعد اینکه ...

ممنونم عزیزم

خیلی برام دعا کنید لطفا

به امیدخدا هفته دیگه صدای قلبش رو بشنوه دکترم🙏🥲

ممنونم عزیزم خیلی برام دعا کنید لطفا به امیدخدا هفته دیگه صدای قلبش رو بشنوه دکترم🙏🥲

انشاالله که سالم نی نی بغل بگیری نگران نباش قلبش هم تشکیل شده 

سونوگرافی آرین صادقیه بود اولی دومی هم سونوگرافی بیمارستان صارم که لکه بینی داشتم اورژانسی انجام دا ...

من تهران نیستم عزیزم 

سوره یاسین و زیارت عاشورا رو زیاد بخون انشاللهرکه خیر پیش بیاد