2777
2789
عنوان

گلبرگم...زاییدم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 78 پست

سلام گلبرگ جون منم مثل شما ی بارداری نا خواسته دارم 

می تونم چند تا سوال ازتون درباره بارداری دوم بپرسم؟

1وزنتون قبل بارداری دوم چند بود و تا زایمان چقدر وزن اضافه کردید؟

2امکانش هست دچار قند و فشار بشیم تو ماه های اخر بخاطر فاصله کم بین دو بارداری؟

3از نظر بخیه دچار مشکل نشید شما ک پارگی و اینا پیش بیاد؟

4نظر دکترتون راجع به بارداری با فاصله کم چی بود چون دکتر من خیلی منو میترسونه  

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
سلام گلبرگ جون منم مثل شما ی بارداری نا خواسته دارم  می تونم چند تا سوال ازتون درباره بارداری ...

سلام عزیز دلم فاصله بچه های من دقیقا ۱۴ ماهه .

واسه شما چی؟

جواب سوالاتون هم

۱. ۵۶ بودم که تا ۷۰ رفتم . بعدشم دوباره زود لاغر شدم .

۲. قند و فشار که من سر هیچ کدوم از بارداری هام نداشتم  . ریسک قند و فشار گرفتنش مثل همه بارداری هایت . شانسیه . ربطی به این که فاصله بچه ها کمه نداره . 

۳. جای بخیه دقیقا از روی سز قبلی انجام میشه و مشکلی نداره . 

۴. اتفاقا دکتر من میگفت هیچ مشکلی نداره  و رحم زود ترمیم میشه و اصلا ناراحت نباشو این حرفا رو همیشه میگف ...

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سزارین دوم من متاسفانه خیلی بدتر بود . دچار خونریزی شدم و مدت سزارینم خیلی طولانی شد و چون بی  حسی بودم همه رو میدیدم . واقعا حس و حال بدی بود . چندبار از حال رفتم تو عمل . 

ولیییییی این واکنش بدن من بوده 😞 چسبندگی گرفته بودم .

شما خیالت راحت من دوستای زیادی تو سایت دارم که فاصله بچه هاشون کمه . همه بلااستثنا گفتم سز دومیشون راحتتر بوده . حتما واسه تو هم راحتتره❤

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سلام عزیز دلم فاصله بچه های من دقیقا ۱۴ ماهه . واسه شما چی؟ جواب سوالاتون هم ۱. ۵۶ بودم که تا ۷۰ ...

سلام گلبرگ جون، فاصله نی نی های من میش19ماه ،

من تو بارداری قبلی دو سه هفته آخر خیلی اذیت شدم هم فشارم بالا رفت و هم قندم...و نسبت ب قبل بارداری اولم هنوز شش کیلو اضافه وزن داشتم و باردار شدم   

می ترسم وزنم خیلی بالا بره و باز فشار و قند بگیرم بچم طوریش شه یا حتی می ترسم بخیه ها م از داخل باز شن و  اتفاقی بیفته ، دکترتون تهران هستن؟ میشه اسمشونو بدونم؟

بازم اگه نکته ای می دونید ک بهم کمک کنه  لطف می کنید بگید؟

ممنون ک برام وقت گذاشتید

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤