2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم چاقم خیلی حس گوهیه الان وزنم ۶۴ قدم ۱۶۵ دوس دارم لاغررر شم  دلمم واس یکی تنگه 🙁

و چه حس بدیه اراده کن کم میکنی تو چند ماه دختر

من پارسال ۱۸ کیلو کم کردم باور کن اونقدری ک فکر میکنی سخت نیس

هیچی خونه مامانم بودم برگشتنی شوهرم نبرد گردش منم گفتم بعدش به زور برد رفتیم بیرون اصلا حرف نزدم الآ ...

وای دیدی این شوهرا میفهمن ناراحتت کردن بعد خودشونا میزنن ب نفهمی 😬چقد حرص میخورم از اینکار شوهرم 

پریودم.از لحاظ روانی کاملا بهم ریخته ام بچه مدرسه ای دارم.بچه ها رو خوابوندم دراز کشیدم رو تخت.

کاش منم بچه مدرسه ای داشتم خودم رو باهاش سرگرم میکردم با خودش و درساش

بی صبرانه منتظرتم آروانم
و چه حس بدیه اراده کن کم میکنی تو چند ماه دختر من پارسال ۱۸ کیلو کم کردم باور کن اونقدری ک فکر میکن ...

چجوری کم کردی ؟ 

مشکلم نمیتونم جلو خودمو بگیرم یعنی پر خوری نمیکنم ها ولی همون شام برنج میخورم دیگ واینا

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
وای دیدی این شوهرا میفهمن ناراحتت کردن بعد خودشونا میزنن ب نفهمی 😬چقد حرص میخورم از اینکار شوهرم&nb ...

نه دو بار اومد منت کشی محلش ندادم نمی‌فهمه جمعه مردم میرن گردش  یا نمیدونم خودشو زده به خریت  حتی نگفت شام خوردی یا نه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️