2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست
اصلا تو چشام نگا نمیکنه فقط گریه میکنه چشاشو سفت میگیره و فقط حرفشم اینه برو طلاق بگیر

😐😐چی بگم والا وقت و بی وقت از خونه نمیره بیرون؟مثلا نگه کجا می‌ره الکی بگه کار دارم و فلان بعد برگشتنش نمی‌فهمی حالتش تغییر کرده یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا تو چشام نگا نمیکنه فقط گریه میکنه چشاشو سفت میگیره و فقط حرفشم اینه برو طلاق بگیر

شاید مشکل چیز دیگه ای باشه ها. آخع معتادا سخت بیماریشونو باور میکنن. همش میگن نه ما معتاد نیستیم هر وقت بخوایم میذاریم کنار و اسن حرفا

😐😐چی بگم والا وقت و بی وقت از خونه نمیره بیرون؟مثلا نگه کجا می‌ره الکی بگه کار دارم و فلان بعد برگ ...

چرا اتفاقا تند تند میره تو کوچه میگه میخوام سیگار بکشم .برمیگرده هم یه حالت طلبکارانه داره انگار باباشو کشتم دعوا دعوا میگه اخرشم گریه میکنه تا خود صبح بیداره متوجه میشم خودشو میزنه ب خواب ‌.بعضی وقتا ام انقد میخوابه تا بعدظهر بیدارشم میکنم عصبی میشه

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
شاید مشکل چیز دیگه ای باشه ها. آخع معتادا سخت بیماریشونو باور میکنن. همش میگن نه ما معتاد نیستیم هر ...

ن نمیگه معتادم خودم حسم میگه معتاده

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂