2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مقصر اصلی مردا هستن میرن با ی زنه دیگه ک اصلا بعضیا نمیدونن ک طرف متاهل 

اصلا همون مرد متاهل از دوستی فقط یه هدف داره که هوسه برا عشق و عاشقی که وارد رابطه نمیشه چرا باید دختره قبول کنه بدون ازدواج هر خواسته ای رو قبول کنه

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
آفرین اصن انگار آدم یِ جوری میشه ،حالت سردی ،زدگی ...  واقعا اون حس و شوق قبل و نداره

من با وجود اینکه خداوند از هر دردی. تاکید میکنم از هر دردی تو زندگیم گذاشته بود. چه خانوادگی چه فردی...  چه اعتیاد در خانواده..  چه داغ... چه موجودات ماورایی...چه بیماری... هرچی که بگید...

بازم دختر بسیار پر انرژی و شادی بودم. اینقدر پر انرژی که خستگی برام مفهومی نداشت. 

اما از سن 30 به این طرف شدم یه افسرده. 

چون هر چیزی سنو حال و هوای خودشو داره. تجرد نهااایت تا 25 قشنگ ... بعدش دیگه یه بار میشه رو کمر پدر و مادرت و یه درد میشه کنج دل ادم

مشکل اینکه دختر خوبو هیچکس نمیخاد،،انقد دختر خانوم و پاک و سربه زیر و نمازخون میشناسم که ازدواج نکردن و سنشون بالا رفته ولی دخترایی ک با صدنفر بودن و گرفتن بردن صاحب خونه زندگی و بچه و شوهر شدن ،نمیدونم علت اصلیش چیه برام سواله

من با وجود اینکه خداوند از هر دردی. تاکید میکنم از هر دردی تو زندگیم گذاشته بود. چه خانوادگی چه فردی ...

ای بابا ،عزیزم🥲💛

آره واقعا همینجوریِ که میگی 

شما شاغلی؟

حداقل شاغل م نیستم من ،آدم شغل داشته باشه خوبه باز ،یکم سرش گرمه ،منم خیلی روحیه م خرابه اصن ،حال و روز م خوب نیس ،ازدواج نکردن م که دیگه شده معضل

ای بابا ،عزیزم🥲💛 آره واقعا همینجوریِ که میگی  شما شاغلی؟ حداقل شاغل م نیستم من ،آدم شغل دا ...

نه منم شاغل نیستم. 

اما دوستانی که شاغل هستن هم چندان روحیه ای ندارن. 

ازدواج طبیعتِ زندگی انسانِ... 

اگه ادم تشنه باشه. هر چقدر به جای اب شیر موز و اب میوه بدن بهش. تشنگیش فقط با اب که نیازِ طبیعی بدن هست برطرف میشه. 

جای ازدواجو هیچ چیز و هیچ کس نمیگیره. نه دوست. نه خانواده. نه شغل... 

از یه سنی به بعد دلت میخاد مستقل باشی. خانم خونه خودت باشی... از سنی به بعد دوست داری مادر باشی..  

از سنی به بعد دوست داری عروس یا داماد داشته باشی... 

نوه داشته باشی....

وللله هر کی میاد اینجا تا جایی ک من تایپیک رفتم گفتم اهل کجایین و این حرفا سریع میگن مجازی ازدواج نمیکنیم. خوب پس چرا تایپیک میزنین. تازه مجازی مگه گفتیم همین روز اول ادرس بدین خوب شماره بگیرین صحبت کنین همو بشناسین ۳ماه ۶ماه بعدش. در ضمن واسه داداشم میگم خودم زن هستم و متاهل. حالا شما اهل کجایی؟

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫