2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  من خودمم مجردم ولی اونقدررریییی دیگه دخترا زود ب پسرا پا میدن و حتی خودشون درخواست دوست ...

مجردا به کنار مردای متاهل هم راحته خیالشون نمیشه حرف زد میگن ول کن برو از بس مطمئنن بیرون ریخته براشون یه ذره هم دخترا و خانومای الان عزت نفس ندارن

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا
گناه ما چیه 

شما ک گناه کار نیستی. فعلا چرخش روزگار اینجوریه. ادم اهل زندگی خیلی کم پیدا میشه. چ زن چ مرد. ک البته مردا بیشتر بسمت خراب شدن میرن و متاسفانه زندگی زن رو خراب میکنن

من هم 25 سالمه. تا حالا یک خواستگار هم نداشتم. خیلی نگرانم. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

فک کردم کم سن باشید شاید 🤷‍♀️ از چی ازدواج می‌ترسید؟

منک نمی‌ترسم خب. در کل میگم. بعدشم جریان من خیلی فرق داره. نشد و دیگه هم دنبالش، نیستم. تنهایی واسم بهتره. البته بینم تا کجا کشش دارم. 

منم مث خودت ، شانس ..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
موافقم تقریبا  دلیل هات چیه گل؟

اینکه اگه بری شهری ک پسر هست از خانواده خودت دور میشی روز هایی ک نیاز داری مادرت پدرت خواهر یا برادرت پیشت باشن نیستن رفت و آمدتون با خانواده خودت کمتر میشه 

اگرم بیای پیش خانواده خودت زندگی کنی پسره هر روز ی بهانه داره چون از مادرم دورم چون ... 

و هزار تا دنگ و فنگ دیگه