2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا توکل کن

استرس نداشته باش

خودتو با بقیه مقایسه نکن

تلاش کن.تلاش کن.تلاش کن

برنامه ریزی داشته باش

اگه تا الان هرچیزی رو خراب کردی از اول شروه کن .

به حرف بقیه هم گوش نده و تا چیزی نشده به کسی خبر نده ونگو دارم میخونم و اینا 

با همه اینا به هرچیزی که علاقه داری میرسی

ولی برای کسی که استعدادی جز درس خوندن نداره قطعا قبول نشدن عدم موفقیته

هیچکس نمیتونه بگه تنها استعدادم درس خوندنه

با تجربه های جدید استعداد ها کم کم کشف میشن 

کلی فرصت های شغلی دیگه هستش که با کسب مهارت میشه در اونها موفق شد 

برای دانشگاه رفتن هم دیر نیست اگه سال اول قبول نشی

افسارگسیخته 🦤

سلام عزیزم بفرمایید 

نتیجه تفال :

۱- مدتها در اندیشه و فکر کاری هستید که از آن رضایت کامل نداردی و نم یخواهید به او نیز بگوییدبلکه در تزددی کاملهبسر می برید و از اینکه با دوستان نیز در میان بگذارید ناراحت هستیدزیرا هرکس را شایسته مشورت نمی دانید به شما می گویم این نیت فعلاً مقدماتش فراهم نشده واجرای آن بسیار زودمی باشد

۲- از تصمیمی که دارید شما را ب رحذر می دارم زیرا راهی طولانی در پیش خواهیدداشت در حالی که اگر آنرا به موقعیت بهتری وراگذار کندی اوضاع شما به مراتب بهتر و عالی تر خواهد شد بهر صورت این تصمیم در این موقعیت صلاح نمی باشد

۳- به یکی از مشاهد متبرکه برودی و نذر خودر اادا کنید و برایش دعا نمایید که ان شاء الله گشایش حاصل شود

۴- بیمار روز به روز بدتر می شود لازم است از او مراقبت کنید چون روحیه خودرا باخته است مسافرشما برای انجام کارهای شهب زمان بیشتری نیاز دارد قرض فعلاً ادا نمی شود زیرا انکام آن نمی باشدازدواج و طلاق راهی طولانی دراد مسافرت را توصیه می کنم و خرید و فروش هر دو فرقی ندراد

۵- در آینده ای نزدیک خوابی خواهیددید که برف بازی می کنید و دربرف هستید نشانه آنست که پاکی بی آلایشی در وجود شما موجمی زند و اضطراب و پریشانی بهزودی برطرف می شود

۶- درآنیده موقعیت بهتری خواهید داشت بنابراین بیش از حد و لخرجی نکنید و تا می توانید پس انداز کنید

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️