2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی سرشناسه  خودم از دکتر خشنود یزد جواب گرفتم

دوست عزیز من یزدی نیستم میخواستم از دکتر خشنود نوبت بگیرم چطور باید نوبت بگیرم میشه راهنمایی م کنین انشاالله خدا بهتون خیر دنیا و آخرت بده

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

دوست عزیز من یزدی نیستم میخواستم از دکتر خشنود نوبت بگیرم چطور باید نوبت بگیرم میشه راهنمایی م کنین ...

سلام نمی‌دونم متاسفانه من چند سال پیش مراجعه داشتم دقیق یادم نیست ولی گمونم یا صبح ها میرفتن دم مطب اسم می‌نوشتن رو کاغذ یا هر روز از ساعت ۷ عصر جوابگو بودن،اینترنتی هم ممکنه نوبت بتونید بگیرید

سلام نمی‌دونم متاسفانه من چند سال پیش مراجعه داشتم دقیق یادم نیست ولی گمونم یا صبح ها میرفتن دم مطب ...

معرفی از دکترم دارم ،دکترم گفت پذیرشت میکنن با همین ولی چون راه دورم میترسم بیام کارم راه نندازن 

کاش تلفنشون جواب میدادن 

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

[QUOTE=322394387]عصرها هستن [/QUOTE

یه شماره از مطبشون غیر از اون شماره ای که تو نت زده ندارین