یکی از همکلاسی هام پزشکی ارتش اورده این رتبه ۷هزار منطقه ۳ بود چطور تونسته پزشکی ارتش بره؟ مگه پزشکی ارتش سهمیه یا چیزی داره که تونسته اصلا کلا چطور تونسته با این رتبه
لطفا یکی اینو بهم توضیح بده اصلا کوپ کردم مگه میشه اخه
بخش مصاحبه اش لابد خوب بوده دیگه ،برا همین قبول شده ...
البته من نمیدونم بخش مناطق محروم چک نکردم ،اگه بخش مناطق محرومم داره علاوه بر ظرفیت عادی ارتش، احتمالا تعهدی مناطق محرومشو قبول شده ،چون این رتبه بعیده پزشکی بیاره تو منطقه ی سه در کل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هرسال تو شهرمون تا رتبه ۷۰۰۰اینا پزشکی یا زیرمجموعه شو داریم
منطقه ی سه ؟مگر اینکه قسمت سیستان و بلوجستان باشید و کسایی که تعهدی مناطق محروم میزنن، عجیبه چون من پارسال با رتبه ی خیلی پایین تر از هفت هزار منطقه ی سه هیچکدوم از آزادا و خودگردانا و پردیسا رو نیاوردم ،پارسال قبولی این سه تا شاخه حتی از امسالم راحت تر بود !
برای پزشی ارتش حتما باید بسیجی باشی یا پر ایثارگر درسته
ارتش رو نمیدونم بسیجی بودن تا چه حد دخیله درش ،یعنی نمیدونم در حد بقیه الله باشه یا نه ولی قطعا تاثیر داره سهمیه و بسیجی بودن و فعالیتای اینجوری ...کلا رشته های مصاحبه دار این چیزا براشون مهمه ،به خاطر همینم هست میبینی یکی که بهتر بوده نشده ،یکی که آنچنانی هم خست شده ،شاید آشنا و اینا هم داشته ،دست کم نباید گرفت این چیزا رو که دیدم تاثیرشو