2777
2789

😔چرا نمیشه چرا کاری که میخاستیم با نیت خوب انجامش بدیم نشد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکلت باید ریشه یابی بشه ..هر چیزی اصولی داره

اولین اصول ایمان و توکل قلبی به خدای بزرگ

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
اخه زندگیم و همه امیدم بهش بسته بود الان چیکارکنم

گلم به چیزی غیر از خدا امید نداشته باش

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

عزیزم من یه متنی  خوندم نوشته خدا اگه.چیزی رو درست نمیکنه حتما صلاحت نیست قطعا بهترشو میده.خودمم تجربه کردم به زور چیزی از خدا خواستم بزور و التماس و نذرو نیاز درست شد اما به دوماه نکشید ببخشید ها به غلط کزدن ا.افتادم فهمیدم به صلاحم.نبوده تا حدی بود ک به خدا میگفتم اگه قسمتمم نیست میخوام این کار بشه.دراین حد بود اما اخرش خراب شدتا بهم بفهمونه ک به صلاحم.نیست اینم بگم بهتربهترشو داد بهم ممنونم ازش

😔چیکارکنم الان

همه چیزو بسپار بخدا

شاید نتیجه اون چیزی نباشه که تو میخوای ولی مهم اینه مصلحت خدا تو چیه

باور کن بود اگه میشد امید دوباره میداد به یه ادم لبه مرگ و زندگی

ببین منم مثل تو دنبال یه حاجت بودم و یک سال و نیم پیش مثل چی دعا میکردم جور نشد و منم ولش کردم الان بعد از یکسال و نیم بدون دعا و نذری اجابت شد ولی مطلوب من نیست 

دیگه نمیخوامش و هدف دیگه ای رو دارم دنبال میکنم حالا واسه اون دعا میکنم نمیشع 

مسخره بازیه 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

ابجیا هر روز واسه حاجتتون سوره مبارکه محمد و بخونین ب ۵ نفر گعتم اینجا هر ۵ تا حاجت گرفتن 

فقط قبلش بگین خدایا اگ ب صلاحمه درست بشه و در این انتخاب و هدف یاریم کندیا الله

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚