2777
2789
عنوان

هاری وگربه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
گربه هاری داره😑این یه چیز خیلی واضحه که از گزیدگی حیداتات دیگر و یا گربه هار مناقل میشن

والا اگه من ی عمره گربه های خیابونی رو بزرگ میکنن و چنگم زدن ک بهتر میدونم

کارما💫    

دوست عزیزشما گربه هار چنگتون نزده دلیل نمیشه گربه هاری نداشته باشه هاری رو خیلی از پستانداران دارن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره زنده هستن سالم

خوب پس هاری نداشتن. چون اگه هاری داشته باشن یا مرده بودن یا بزودی می میرن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

هاری در عرض ده روز حیوون رو از پا درمیاره ..بعیده حیوونی که بستنی میخوره هار باشه 😂😂ولی فردا با پزشک مشورت کن برای بیماری انگلی و...

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

منو گربه خیابونی که پاتوقش خون خواهرم بود چنگ زد. اورژانس زنگ زدم گفت برو واکسن هاری بزن. یک دوز زدم. بعد گفت اکه گربه تا یه مدت که دقیقا یادم نیست چقدر بود، دیدی، دوز دوم نمیخواد. چون هار نبوده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خیلی میترسم دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

نه بابا. نگران نباش. احتمالش خیلی کمه.زنگ بزن اورژانس بهت میگن

فردازنگ میزنم اگ دخترم چیزیش بشه من دیوونم میشم هیچوقت خودمونمیبخشم

خیالت هیچیش نمیشه