2777
2789

من پسرم 50روزشه دیروز غروب داشت گریه میکرد بغلش کردم یهو خیلی محکمتر گریه کرد، انگار رنگش بنفش شد بعدش از حال رفت😭خیلی ترسیدم زدم پشتش باسنشو فشار  دادم یه کم به حال که اومد تا تقریبا یه ربع جون نداشت 🤦🏻‍♀️رنگ نداشت اصلا🥺بردمش دکتر نوارمغز گرفت گفت تشنج نبوده احتمالا از رفلاکسه.. مگه میشه از رفلاکس بچه از درد از حال بره؟ یا اینجوری بشه؟ خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم. دیگه نمیخوام اون لحظه رو ببیننم🥺

نوزاد منم انقدر گریه میکرد نفسش نمیومد رفلاکس شدید داشت هنوز که شش ماهه شده بازم یوقتا از این گریه ها میکنه 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من تا ۶ماه تاصبح همین شکلی گریه میکرد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

واااای من بودم سکته رو میزدم

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
چه جوری گریه میکرد؟ واسه من از حال رفته بود🥺

وحشتناک. ریسه نمیرفت که نفسش بره ولی جوری گریه میکرد که یک شب خونه مادرشوهرم بودیم همش میگفتن ببریمش بیمارستان ترسیده بودن ولی میدونستم واسه دل درداش و رفلاکسشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله