2777
2789
عنوان

داداشم پررو شده

153 بازدید | 9 پست

شرایط مالیمون خیلی ضعیفه وحشتناک این نه سرکار می‌ره نه سربازی نه دانشگاه من سرکار میرم ولی این پول کرایه ازم میگیره می‌ره پیش رفیق‌اش ولگردی می‌کنه ساعت۲شب میاد خونه یکسره چسبیده به دوستاش هرچی بهش میگیم برو کار کن گوش نمی‌ده حتی پول کرایه نداشته باشه پیاده می‌ره پیش دوستاش هرچی به مامانم میگم جلوشو بگیر گوش نمیکنه پسرای همسن این خرج خونواده میدن این فقط می‌ره ولگردی چند روزه از بستش استفاده کردم حالا میگه هفتاد تومن بده بسته بخرم من برای خودمم هفتاد تومن نمی‌زنم🤦🏻مامانم فقط برای من زبون داره من از کجا بیارم آخه خرج خونه بدم پسر بی عرضش هیچ کاری نمیکنه🤦🏻

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی مامانت جلوشو نگیره نمیتونی کاری کنی نگران نیست ک ی موقع درگیر مواد و این چیزا بشه؟

میگه هرچی بهش میگم گوش نمی‌ده یکسره چسبیده به رفیق‌اش با این شرایط مالی پول میگیره از مامانم هعی میگم برو کار کن با هم پول جمع کنیم بریم یه خونه اجاره کنیم میگه پس من کار کنم الکی باید خرج خودم کنم😐

خرس نده بره کار کنه بگو از زمین ب اسمون میباره ب من چ

یعنی دو ساله خیلی پررو شده اعصابمو خراب کرده ما حتی پول نداریم خونه اجاره کنیم من آخه تنهایی کار کنم به کجا میرسم