2777
2789
عنوان

ی سوال...

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست
[QUOTE=312825639]چرا؟؟؟ چون ضعیف بود؟؟؟[/ امیدارم تاپیکتو درست متوجه شده باشم توی درس ریاضی ضعیفه ...

عالیه ولی با یکم تمرین و ذوق و استعدادش ممکنه سکوی پرتاب خوببی واسش فراهم کنم

و یا ی دورخیزی واسه جهش بلند باشه

ببین اول باید ببینه چرا ریاضیش نمره اش بد بود شاید بچه درس خوندنو دوست داشته باشه ولی معلم نتونسته ...

ما همه ب  اشتباه تمرکزمون میره رو ضعف ها فارغ از اینکه استعداد و توانمدی رو در راس قرار بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=312825639]چرا؟؟؟ چون ضعیف بود؟؟؟[/ امیدارم تاپیکتو درست متوجه شده باشم توی درس ریاضی ضعیفه ...

من قبلا مثل شما فکر میکردم اما الان نظرم عوض شده و شک دارم کدوش بهتره راه اول همون راهی بود ک طی کردم ولی الان فکر میکنم اشتباه بوده

ما همه ب  اشتباه تمرکزمون میره رو ضعف ها فارغ از اینکه استعداد و توانمدی رو در راس قرار بدیم

از کجا مطمئنی داخل ورزش توانمنده؟

از یه نمره؟

شاید استعدادش تو مکانیکی یا نویسندگی قوی باشه 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
از کجا مطمئنی داخل ورزش توانمنده؟ از یه نمره؟ شاید استعدادش تو مکانیکی یا نویسندگی قوی باشه 

واحدهای درسی فقط ی مثال بود

شما بین انشا و مثلا هندسه رو قیاس کن...کلا دو علم یا مهارت متفاوت رو مقایسه کنید و صرفا توجه ب نمره نباشه بالاخره خود بچه هم بروز میده ب کدوم علاقمنده

واحدهای درسی فقط ی مثال بود شما بین انشا و مثلا هندسه رو قیاس کن...کلا دو علم یا مهارت متفاوت رو مق ...

فک کنم تو داری برا خودت میپرسی

یک لحظه حواسم به کاربری نبود

ببین من الان یه کیک بوکسینگ کارم

و همزمان دارم یه کتاب مینویسم چون عاشق نویسندگی ام

و از همه بیشتر عاشق درس خوندنم و داخل نمونه دولتی درس میخونم ترجیح میدم تک بعدی نباشم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
فک کنم تو داری برا خودت میپرسی یک لحظه حواسم به کاربری نبود ببین من الان یه کیک بوکسینگ کارم و هم ...

اشتباه متوجه شدین من اصلا تک بعدی نیستم اتفاقا ب شدت درس خون بودم خیلی زیاااد رشته و گرایش مادری خوندم تو داتشگاه خوب

ولی چون رویه راه انتخابیم اولی بود و سختی زیادی تو این راه کشیدم الان نظرم عوض شده  و بین این دو ب شک افتادم

اصرار برای موفق بودن تو زمینه تحصیل و تلاش برای نمره ۲۰ الان از نظرم اشتباهه  

اشتباه متوجه شدین من اصلا تک بعدی نیستم اتفاقا ب شدت درس خون بودم خیلی زیاااد رشته و گرایش مادری خون ...

خب شما دیر متوجه شدین

من الان دبیرستانم سخته خیلییی ولی از علایقم دست نکشیدم شیطنتامو دارم ولی خب نمراتم خوبه 

اشتباه منو نکن  موفق باشی.🪴

هوم