ما همه ب اشتباه تمرکزمون میره رو ضعف ها فارغ از اینکه استعداد و توانمدی رو در راس قرار بدیم
از کجا مطمئنی داخل ورزش توانمنده؟
از یه نمره؟
شاید استعدادش تو مکانیکی یا نویسندگی قوی باشه
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
واحدهای درسی فقط ی مثال بود شما بین انشا و مثلا هندسه رو قیاس کن...کلا دو علم یا مهارت متفاوت رو مق ...
فک کنم تو داری برا خودت میپرسی
یک لحظه حواسم به کاربری نبود
ببین من الان یه کیک بوکسینگ کارم
و همزمان دارم یه کتاب مینویسم چون عاشق نویسندگی ام
و از همه بیشتر عاشق درس خوندنم و داخل نمونه دولتی درس میخونم ترجیح میدم تک بعدی نباشم
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اشتباه متوجه شدین من اصلا تک بعدی نیستم اتفاقا ب شدت درس خون بودم خیلی زیاااد رشته و گرایش مادری خون ...
خب شما دیر متوجه شدین
من الان دبیرستانم سخته خیلییی ولی از علایقم دست نکشیدم شیطنتامو دارم ولی خب نمراتم خوبه