2777
2789
عنوان

خودکشی گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 16 پست

منم شده که افسرده بشم و فکرای عجیب و خطرناک به سراغم بیاد

اما همیشه اینجوری فکر کردم،من تو درص یک به میلیون به وجود اومدم،پس خوش شانس بودم که انتخاب شدم،خدا از من و اثر انگشت من تو این جهان به این بزرگی فقط برای من ساخته شده،فکر می‌کنم اصلا هدف از اینکه تو این زندگی هستم چیه،چی قرارِ یاد بگیرم،چی قرارِ درس بگیرم که دیگه اشتباهای زندگیمو تکرار نکنم،زندگی پر از نشانه ست،خدا تمام این نشانه هارو گذاشته جلو چشممون برای آگاهی روح و هدف بخشیدن به زندگی،ایمان مهم ترین قسمت از زندگیِ یک انسانِ برای دیدن اون نشانه ها،وقتی به خدا و کمکش ایمان قاطع نداشته باشی کم کم نا امیدی و یاس برات پر رنگ تره میشه،و دیگه شما کمک خدا و معجزه های کوچیکشُ نمیبینی،تبدیل میشه به شکایت کردن ،فکر کردن به خودکشی،خدایی که تو هفت روز این جهان رو خلق کرده و برای تک به تک نیاز های آدم های رو کره زمین وقت گذاشته؛قطعا به فکر شما هم هست،خدا تنها چیزی که از بنده ش میخواد عشق ورزیدن به خود و تمام چیزی که دورته،ایمان داشتن به خودش و شکر و سپاسگذاری برای حتی آبی که میخوریم،ما انسان ها کم لطف شدیم عزیزم

چی میشه از فردا صبح که چشاتو باز میکنی اول کلمه بگی خدایا شکرت که امروز رو بهم بخشیدی،اصلا هر کاری میکنی خداروشکر کن،ببین حالت بهتر میشه

چه خوب که امید به زندگی پیدا کردی🙂ولی من هنوزم هر روز از خدا میخوام منو بکشه از خودکشی میترسم وگرنه ...

همینکه ازخودکشی میترسی یعنی امیدداری ب زندگی،پس مطمئن باش روزی هم میرسه ک دوست داری بیشترعمرکنی و بمونی برای عزیرانت

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.