2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی ۴ تا خواسته بودن؟خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان

آره اتفاقا خیلی هم از جهاتی خوب هست 

۴ تا اتفاقا ایده آل هست بیشتر دیگه نه ولی ۵ اُمی رفت تو پاچم

سلام
آره اتفاقا خیلی هم از جهاتی خوب هست  ۴ تا اتفاقا ایده آل هست بیشتر دیگه نه ولی ۵ اُمی رفت تو پ ...

کجا ۴ تا ایده آله؟ما ۴ تا بچه بودیم،البته الان ۳۶ سالمه،همیشه پدر مادرمونو شماتت کردیم هممون،چون حتی اگه از نظر مالی بهشون برسید از نظر عاطفی نمیتونین برسین

کجا ۴ تا ایده آله؟ما ۴ تا بچه بودیم،البته الان ۳۶ سالمه،همیشه پدر مادرمونو شماتت کردیم هممون،چون حتی ...

شاید شما اینطوری بودید از نظر من ۴ تا خیلی هم خوب هست اصلا یکی خواست ۵۰ تا بیاره نمیشه دخالت کرد

سلام
شاید شما اینطوری بودید از نظر من ۴ تا خیلی هم خوب هست اصلا یکی خواست ۵۰ تا بیاره نمیشه دخالت کرد

خب اگر نمی‌خوای دخالت بشه چرا تاپیک می‌زنی؟🥴

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

شما ۶۰ تا بیار ولی وقتی بچه هات کم کم بزرگ شدن و بهت غر زدن و ناراضی بودن نمیتونی بگی من دوس دارم به شماچه

واسه خودم نمیگم واسه دیگران میگم نادان

حیف شخصیتم با شما فرق داره وگرنه مثل خودت جواب می‌دادم به جاش گزارش می‌زنم تا حالت جا بیاد 

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…