2777
2789
عنوان

خنده داره نه؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 33 پست
کلا ملیکا مشکل داره.. 

اره هر دفعه ب یکی میگه بابای بچم

زمانی ک با شایان رل زد گفت بابلی نفس مرده 

با عرفان رل زد گفت بابلی نفس عرفانه اوکی؟😐

بعد هر وقت کات میکنه بابای نفس میشه تنها عشق زندگیش

کاربری قبلیم تعلیق شد😭 میشه واسه حاجتم یک صلوات بفرستی منم میفرستم برات🥺    من در حال جذب بهترین چیزا هستم برکت و فراوانی به زندگی من در حال ورود است 😇  (💍)خدایا شکرت بابت همه چیززززز  بهترین چیزا تو دنیا : املت با پیاز . چیپس و تخمه . شیر موز. شکلات زیاد خیلی زیاد :) وای الان که دارین‌این امضا رو میخونید من تو فکر شکلات کاکائویی ام راستی چشم گوسفند ام خیلی خوشمزس تو کله پاچه😶 (چندشم خودتونید) عاشق غذا های دریایی ام هر نوعش حتی ۸ پا😁 مرغ ام دوست دارم عاشق سبزیجاتم😭 عاشق خاب هستم :))))) در کل یک عدد انسان شیکمو خابالوام در عین حال هرچی بخورم چاق نمیشم🤣 متاهل و متعهد به وجودت🤍
اولن ک خدا چشم داده تا شباهت هارو ببنیم دومن اینحا ایرانه ها جعل سند مگه امکانش هست اونم ب این راح ...

میدونی ..

ب خودم اجازه توضیح بیش ازین واسه ادمای بی منطق نمیدم ..یکم بخونی متوجه میشی کذبه محضه

〰️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792