2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
همه مجردا و کوچیکترا فامیلم دارن ازدواج میکنن من فقط موندم😭

فدای سرت

خوشبخت شدن مهمتره

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب سنی نداری که بیشتر برو تو اجتماع و دیده بشو ، ایشالا بهترش میاذ

کار نیست برام خانوادمم نمیزارن برم کاری که تا دیر وقت بیرون باشم الانم که ساعت ۶ هوا تاریکه

فارغ التحصیل هاگوارتز

اگه خودت قبلا جدا شدی میتونی روش فکر کنی باهاش اشنا بشی ببینی چجوریه ولی اگه تجربه جدایی نداری سعی ک ...

نه من ازدواج نکردم قبلا خواستگار از ای بهترم داشتم چون بدلم نبوده قیافشون ازدواح نکردم ولی الان سنم داره میره بالا میترسم دیگه اصلا برام نباشه

فارغ التحصیل هاگوارتز

نه من ازدواج نکردم قبلا خواستگار از ای بهترم داشتم چون بدلم نبوده قیافشون ازدواح نکردم ولی الان سنم ...

پس بهتره ایشونو رد کنی چون مناسب نیست باور کن بی شوهری بهتر از داشتن یه شوهر بده 

اینم رد میکنم 😔

بخدا اگه میرفتی تو دادگاه در به دری میگشیدی الان دلت میخواست مجرد باشی من خودم ۲۴ سالمه دو ساله تو راه طلاقم بخدا بریدم میگم گوه خوردم شوهر کردم کاش صبر میکردم با یه آدم بهتر ازدواج میکردم 

تا چند سالکی عجله نداری

فعلا سرم شلوغه و مشغول كارام ... هروقت ادم خوبش پيدا بشه از اين ب بعد ديگ برام اوكيه ازدواج ... يني شور نميزنم ك بجا خوشبختي خودم بدبخت كنم 

حدود سن ٢٧يا٢٨ ب بعد بخواي اروم ارم تصميم بگيري بامسي أشناشي اوكيه بنظرم 

منم همه دختراي اقوامم از خودم كوچيكترن و ازدواج كردن حتي هم سنههاي خودم ديگ مجردم نيستن(تواقوام) 

ولي أهداف فرق داره 

ازدواج به گزينههس و ب موقعشاتفاق ميوفته ،

مورد خوبي ببينم ك ملاك هامو داشته باشه اشنا ميشم ولي حداقل خداقل تا سع سال اخير فك نكنم ازدواج كنم  

….

فعلا سرم شلوغه و مشغول كارام ... هروقت ادم خوبش پيدا بشه از اين ب بعد ديگ برام اوكيه ازدواج ... يني ...

آخه من شاغل نیستم بیکارم شغلی ندارم خودم سرگرم کنم همش جلو دیدم

فارغ التحصیل هاگوارتز

بخدا اگه میرفتی تو دادگاه در به دری میگشیدی الان دلت میخواست مجرد باشی من خودم ۲۴ سالمه دو ساله تو ر ...

من از ترس همین چیزا سخت نیگیرم دیگه پارسال یکی خیلی ازش خوشم میومد اومد خاستگاریم ولی گفت ۱۴تا بیشتر نمیکنم مهریت منم قبول نکردم 

فارغ التحصیل هاگوارتز

آخه من شاغل نیستم بیکارم شغلی ندارم خودم سرگرم کنم همش جلو دیدم

ببين يعي كن حتما شاغل شي ن حتي برا الانت حتي برا آيندت ك مستقل باشي 

ديدم بالا گفتي نميداره تا ديرو موقع بيرون باشي هب يه لاين ارايشگري برو ياد بگير وارد شو 

هم داخل جامعه اي بيشتر ميبيننت هم محيط زنونه هس  هم ميشه زودتر اومد خونه كارمندي نيس ك...

….

من از ترس همین چیزا سخت نیگیرم دیگه پارسال یکی خیلی ازش خوشم میومد اومد خاستگاریم ولی گفت ۱۴تا بیشتر ...

میدونی مهریه اصلا مهم نیست مهریه هیچی باشه ولی به جاش حق طلاق بگیر این خیلی یهتره