2777
2789
عنوان

شما باشین بچع دوم میارید یا عمل میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 39 پست
😂 اگ شرایطت اوکیه چرا که نه اما اگ شرایط نداری نیار

من و خواهرم فاصله سنیمون ۱۲ ساله بهترین دوست برای هم هستیم 

اصلا اینطوری نیست که فاصله سنی زیاد باشه به درد هم نخورن من که قبول ندارم 

بچه رو بیار اگر واقعاً قصدشو داری بهش شیر خشک بده 

چند ماه بعد از زایمان برو سراغ خودت و تعمیرات رو انجام بده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینه هات بزرگه ؟میخای عمل کنی منم خیلی اذیتم چجوریه شرایطش خبرداری

هزینش زیاده ی خورده

میگن تا یک هفته اذیتی و نباید خداقل ۲ سال باردارشی

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بعد از عمل سینه دیگه نباید باردار شد چون حتی اگر شیر ندین باز هورمون‌های بارداری تاثیر میذارن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دومیو بیار بعدش با خیال راحت برو به پوست و اندامت برس

کاری که خودمم دارم انجام میدم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اوکی باشه یا ن نههههههه نمیخوام🤣 من دلم میخواد همه جارو بگردم  کیف کنم بعد نی نی ییارم

خب پس همین کارو بکن چون با بچه دیگ نمیشه

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

مثلن چق میگن بعدعمل چون چاقومیخوره طرف مریضی اینامیگیره ادم میترسه

والا من از ۴۰ تومن قیمت گرفتم تا۹۰ تومن😐

نه فقط باید مراقب عفونتش باشی خطری دیگ نداره

خب پس همین کارو بکن چون با بچه دیگ نمیشه

بچه اومد 

همراش کلی دغدغه مباد تنها خودش نیس ک 

نیم وجبه

اندازه کل دنیا دغدغه داره😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خواهرم اول بچه بیار بعد برو سراغ عمل ،چون دوباره تغییر حالت میدن بعد بچه

موندم خودمم چیکار کنم

ب نظر من بچه دوم آدم باید دلش تنگ بشه بعد فاصله سنی کم توجهه میره سمت بچه کوچیک ممکن اولی ناخداگاه حسود بشه بعد آسیب بزنه ب بچه دوم. بعدم باهم دعواشون میشه چون پشت سر همن. بعد موق بزرگی پشت سر هم عروس داماد میشن دهن پدر مادر سرویس میشه واس خراش.دوم خونه پدر مادر زود سوت و کور میشه دلگیر میشه دومی بمون دیر تر چون پشت سر هم نیستن 😊ودر آخر این ها نظر های من بود شما عزیران هر وقت دوست داشتین بیارین ب من چه

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
بچه اومد  همراش کلی دغدغه مباد تنها خودش نیس ک  نیم وجبه اندازه کل دنیا دغدغه داره😐

عاره بخدا دیگ ارامش نداری همش دغدغه و استرس 

منم مثل شما بودم .اولی شد دوسال دومی رو آوردم .دیگه میخام برم عمل کنم . خیالم راحته دیگه بچه نمیارم ...

ب همون سایز برمیگرده ینی؟

سایزت چنده؟