2777
2789
عنوان

لیزر سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 34 پست
سینه خیلی حساسه.قشنگ تو تماش با اشعست. به نظرم اشتباه میکنه. به ریسکش نمی ارزه واقعا. 

مرسی گلم ایشاا...که منصرف بشه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن💞
لیزر انقدر طول موجش قوی نیست به سلولای داخلی بدن برسه،،فقط تا فولیکولای مو نفوذ می کنه نه بیش تر.

اینا همش حرفه که تو گوگل نوشتن. من خودم لیزر خانگی دارم که خیلی خیلی ضعیفتر از بیرونیاس. رو انگشتم که شات میزنم داخل انگشتم دیده میشه به خاطر اشعه ی خیلی قویش

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همش حرفه که تو گوگل نوشتن. من خودم لیزر خانگی دارم که خیلی خیلی ضعیفتر از بیرونیاس. رو انگشتم ک ...

داخل انگشت یعنی رگ و بافتای توشم مشخصه؟؟!!

اون نوریه که میفته زیر پوست تا فولیکول مو فقط میره،،نه تا دی ان ای سلولا که بخواد ساختارشونو بهم بریزه،،اگه سرطان زا بود مجوز نمی گرفت،،کل دنیا دارن از لیزر استفاده می کنن،،اگه مشکل داشت ممنوعش می کردن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

عزیژم بزار برات توضیح بدم

اگر لیزر موهای زائد اونقدر قوی بود که از رگ و بافت و ماهیچه و ...عبور کنه و تاثیر سرطانزا روی بدن داشته باشه

که لازم نبود واسه رشد نکردن مو ۱۰ ها جلسه بریم

همون جلسه اول موها ریشه کن میشد

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
اینا همش حرفه که تو گوگل نوشتن. من خودم لیزر خانگی دارم که خیلی خیلی ضعیفتر از بیرونیاس. رو انگشتم ک ...

عزیزم لیزر خونگی مثل لیزرهای مطب واقعا موهارو از بین میبره؟ از کاراییش راضی هستید ؟

داخل انگشت یعنی رگ و بافتای توشم مشخصه؟؟!! اون نوریه که میفته زیر پوست تا فولیکول مو فقط میره،،نه ت ...

من اینو نگفتم که. من میگم سینه بافت خیلی حساسیه. من از دکترای زیادی شنیدم که نکنین و خود اپراتور لیزر هم گفت سینه رو لیزر نکنین. سینه اندام داخلی نیست که تو بدن باشه. زیر پوست و خیلی حساسه.

بله دیگه کلن نورش تا این ور انگشتمو روشن میکنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
داخل انگشت یعنی رگ و بافتای توشم مشخصه؟؟!! اون نوریه که میفته زیر پوست تا فولیکول مو فقط میره،،نه ت ...

حتی تو خود بروشور دستگاه من نوشته برای گردن استفاده نکنین. سینه رو مطمئن نیستم که نوشته یا نه. برا خیلی وقت پیشه. 

میشه برای دستو پا با خیال راحت استفاده کرد. اما بعضی مناطق خطرناکه. یکیش همین سینه و یکیش گردنه

عزیزم لیزر خونگی مثل لیزرهای مطب واقعا موهارو از بین میبره؟ از کاراییش راضی هستید ؟

آره. من هم مطب رفتم هم اینو دارم. اینو خیلی خیلی بیشتر راضیم. چون دست خودمه. هر وقت حس نیاز کنم استفاده میکنم. مطبم فکر نکنین چند جلسه برید تمومه. این جوری نیست. بعدا هی باید تمدید کنین. تازه ممکنه خوب نزده باشه یه موهایی بمونه. اون موها همیشه اعصابمو به هم میریخت. الان این مشکلو ندارم. 

لیزر موی زائد، سرطانزا نیست.

در سینه ها هم سبب سرطان نمیشه..

نور قرمز هم در تاریکی به انگشتان بیندازید، انگشت را قرمز میکنه... ربطی به سرطان و .. نداره..

فقط باید توسط فرد با تجربه انجام بشه... که پوست را نسوزونه.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو