2777
2789
درمورد هدفی که ایشون میخوان دنبال کنن ب نظرم مشکلی نیست شاید سخت باشع امانتیجش خوبه آبیاری گیاهان د ...

هرچند بگن موفق نمیشی ولی بازم افتخار میکنی به اینکه دنبالش کردی و تا جایی که تونستی پیش رفتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و منی که حتی سوارشم'نشدم

من خودم خانوادم تاکید دارن رو پزشکی ، میگن خلبان شدن خطرناکه

ولی خب من خودم متخصص قلب هم دوست داشتم بشم ولی خب هدفی نداشتم براش 

ولی هرچی فکر میکنم بنظرم هرچند سخته خلبان بودن ولی خب خوبیای خودشم داره

من خودم خانوادم تاکید دارن رو پزشکی ، میگن خلبان شدن خطرناکه ولی خب من خودم متخصص قلب هم دوست ...

خوشحالم که میخای برای رسیدن به ارزوت تلاش کنی❤️

امیدوارم موفق باشی

اره درسته  ولی بازم باید سخت دنبالش باشی و نزاری انرژی منفی همچیو بگیره

نه این اسمش انرژی منفی نیست 

مثلا علاقه من به موسیقی بینهایته ک هیچی نمیتونه جلومو بگیره حتی تو بدترین شرایط، موسیقی هم علاقم بود هم درست بود اما در رابطه با رشته ای ک انتخاب کردم 

من قبلا نمی‌خواستم باور کنم انتخابم بنا به دلایلی درست و منطقی نیست چون علاقمند بودم و وقتی خودم رفتم سمتش خودم متوجه شدم پتانسیلشو ندارم داشته باشمم از اونجایی ک زده شدم دیگه نمی‌خوام سخت براش تلاش کنم و درکل برگشتم ب همه حرفایی ک مشاورم گفت 

میتونست برعکسشم پیش بیاد  

اما درکل میگم بد نیست گاهی ب حرف کسایی ک تجربه دارن بیشتر فکر کرد حتی اگه جدی نگرفت  

نه این اسمش انرژی منفی نیست  مثلا علاقه من به موسیقی بینهایته ک هیچی نمیتونه جلومو بگیره حتی ت ...

الان به چی علاقه داری ؟

اره بعضی وقتام باید از قبلش فکر کنی ببینی میتونی و پتانسیلشو داری یا نه

سوالم بی مربوطه  ولی من ی نگین خیلییی ریز رو بینیم دارم برای استخدام مهمانداری گیر میدن؟ چیک ...

اون اره گیر میدن مهمانداری شرطای خاصی رو داره

زیورالات کلا نباید داشته باشی ولی تنها چیزایی که ایراد نداره گوشواره ریز میتونی داشته باشی و حتی لاک هم نباید داشته باشی خالکوبی و پیرسینگ هم ایراد میگیرن

درمورد هدفی که ایشون میخوان دنبال کنن ب نظرم مشکلی نیست شاید سخت باشع امانتیجش خوبه آبیاری گیاهان د ...

بله نتیجش خوبه خلبانی واقعا خیلی خفنه 

اما میگم اگه مثلا یکی مثل مشاور میگه این سختی و معایب هم داره باید خیلی جدی تر و واقع بینانه تر بهش فکر کرد... 

حقیقتا من بی ملاحظه بودم 

اما کسی که با وجود سختی هر شغلی رو قبول می‌کنه و علاقش واقعیه بله هم لذت میبره هم موفق میشه... 

درسته دنبال نکردن علاقه هم می‌تونه باعث پشیمونی و حسرت بشه ... بهرحال هر انتخابی آزمون و خطای خودشو داره

بله نتیجش خوبه خلبانی واقعا خیلی خفنه  اما میگم اگه مثلا یکی مثل مشاور میگه این سختی و معایب ه ...

کاملاً موافقم باهات و مهمتر از همش واقع بین بودنه ..