2737
2734
عنوان

خانومایی که رب درست میکنید

118 بازدید | 17 پست

داریم رب درست میکنیم باید کفی که روشه رو بگیرم یا ن؟بعدچقد نمک بزنم ؟کی بزنم؟چکار کنم ربم خوشرنگ و خوش طعم بشع و دیر خراب بشه قبلا درست میکردیم‌ولی هیچیش یادم‌نمیاد لطفا فوت و فنی دارید ب منم بگید ممنون میشم

اره کفش رو بگیر... نمک وسطای پخت بزن... خیلی خیلی مراقب باش ته نگیره که تلخ میشه.... خوشرنگیش هم به گوجه ت و غلظت ربت بستگی داره. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

آخر نمک بزن از،آخر روغن بریز .بزاری کامل آبش،خشک بشه .زیاد هم بزن ته نگیره سیاه بشه

وقتی یخورده سرد شد بریز دبه یا شیشه درشو سفت کن چپه کن هواش،بره بزازی انباری هیچکارش،نمیشه عین پلمپ میشه

کاربر سال۹۷م

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

کف بگیر بزار کنار پایان پخت اضافه کن..نمک هم آخر پخت بزن ..بزار خوب با حرارت کم پخته و سفت بدون آب بشه بعد داغ داغ رب داخل بطری در فلزی تمیز بریز در محکم ببند و شیشه ها  رب برعکس بزار چند ساعت تا خوب سرد بشه و حالت کنسروی میشه خراب نمیشه

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
آخر نمک بزن از،آخر روغن بریز .بزاری کامل آبش،خشک بشه .زیاد هم بزن ته نگیره سیاه بشه وقتی یخورده سرد ...

من یکم نمک زدم الان کی بزنم نمکشو اخرش ینی چی؟بعد بیروندیخچال خراب نمیشه؟

کف رو نگیر

  گجه رو له میکنی اول  بهش نمک نزن.بزار یه روز بمونه  حسابی نرم بشه 

 صاف که کردی   دونه هاش قاطی نشه  

 

بهتره خودت آب کنی.وقتی دستگاه میدی خوب نمیشه 

 آب رو بریز تو قابلمه  بزار به جوش بیاد 

   اخرای کار که دیگه ری داره به تفت میاد اصطلاحا

 نمک بزن   بزار حسابی تفت بیاد شل برداری   کپک میزنه

 به ازای 50 کیلو   1 لیوان و نیم نمک 

 بازم بچش


 بعد که درست شد از ظرف خالی کن بریز تو یه لگن 

 یه سله بزار روش بزار یکی دو روز تو آفتاب بمونه تا اگه آب بندازه خودش خشک بشه 


سلام 😍
2740

کف روشو نگیر چون همون رنگ ربتو زیاد میکنه.

نمک بزن

اخر سر روغن بریز توش هم خراب نمیشه هم ربت سرخ میشه و خوشرنگ.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
روغن نباتی بریز توش، خوش رنگ میشه. نمک زیاد بزنی، کپک نمیزنه، ولی تو غذا باید یادت باشه نمک نزنی. ...

ما قبلا رب درست میکردیم اصلا کپک نمیزد پارسال هم خریدم تا حالا همین چند روز پیش داشتم کپک نزد اصلا ولی خوشرنگ نبود رنگ غذا رو هم تیرع میکرد زیادی هم شوربود

آره نمک آخر بزن زیاد شور نکنی نه مال ما که نشده هم شیشه هم دبه ها

چ خوب ما همیشه رب رو سفت سفت برمیداشتیم و تو شیشه میریختیم یخچال میذاشتیم ولی این سری زیاد جا ندارم تو یخچال

چقد روغن بزنم؟

من برای ۱۰۰ کیلو گوجه ۱.۵ لیتر روغن ریختم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز