2777
2789

۱۵ ماهشه و از۱۱ ماهگی قشنگ راه افتاد حتی بیرون میریم کفش براش میپوشونم اما چند روزه تو خونه شبیه رقص باله روی پنجه پاهاش راه میره بعد خسته میشه درست راه میره

حتما ببر دکتر

😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مشکلش چیه؟ تازه یاد گرفته خوشش میاد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

از سرش بنداز نوه عمم  تا ۳سالگی که دیدمش رو پنجه راه می‌رفت الان دیگه نمیدونم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حتما ببر دکتر

بابا من تا ۹ ۱۰ سالگی اکثر وقتا تو خونه روی نوک پنجه و لنگشتا راه میرفتم اما بیرون عادی الانم پاهام سالمه دکتر چرا خو😕

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

🙄نمیخوام نگران بشی ولی ببری دکتر بهتره ،دیدم که میگم

دختر منم گاهی انجام میده بازی میکنه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
طبیعیه؟؟؟اخه پسرم اصلا اینجوری نبود

بله طبیعی نترس بعضی بچه ها خوششون میاد پسر منم گاهی ازین کارا میکرد ۸ ماهگی راه افتاده بود 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
بابا من تا ۹ ۱۰ سالگی اکثر وقتا تو خونه روی نوک پنجه و لنگشتا راه میرفتم اما بیرون عادی الانم پاهام ...

مگه همه مثل هم هستن ،شما انگشت های دستت هم مثل هم نیست 

خدایا شکر❤
حتما ببر دکتر

عادیه بابا دکتر چرا؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

در این سن بعضی از بچه ها خوششون میاد گاهی روی پنجه راه برن. به نوعی تجربه ی جدیدیه براشون. عکس العملی نشون ندی معمولا هم از سرشون میفته. ولی اگه دیدی مقدارش بیشتر شد یا بعد یه مدت کمتر نشد حتما ببردکتر

پسر منم  از اول تا ۱۰ سالگی کلااا بیرون و خونه وهمههه جاا .. با پنجه راه میرفت

انقدر دعواش کردم و تذکر دادم و گفتم دیگه پسر گنده شدی بهت میخندن ،درست شد و مثل ادم الان راه میره

خوششون میاد اینجور راه میرن ،هیچ مشکلی ندارن ،باید از سرشون بندازی 

طبیعیه؟؟؟اخه پسرم اصلا اینجوری نبود

اره طبیعیه 

بچه های منم این کارو میکردن الان از سر پسرم افتاده ۴سالشه 

دخترمم هنوز ۲سالش نشده اینکارو میکنه گاهی بعد از سرش میفته

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست