2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بچه ها بع نظرتون با وجود این سایت ها کسی کلاس کنکور حضوری نمیره؟

چرا شهرهای بزرگ خیلیا حضوری میرن.شهر های کوچک هم که استاد خوب هست حضوری میرن.بستگی به خودت داره

بله پارسال از تاملند استفاده کردم و نتیجه هم گرفتم خیلی از تاملند راضی ام خدایی

من شرایط کلاس رفتن نداشتن

اگه بخوای توصیه کنی بنظرت مدل خوندن فقزیک و ریاضی چطوره؟ و برای هر درس چه کتابی پیشنهاد میدی؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
من شرایط کلاس رفتن نداشتن اگه بخوای توصیه کنی بنظرت مدل خوندن فقزیک و ریاضی چطوره؟ و برای هر درس چه ...

من فیزیک اول جزوه استاد یحیوی میخوندم بعد تست میزدم ریاضی هم اول درسنامه مهروماه بود درصدم بالا نرفت خیلی سبز خریدم یکم خوب بود بازم کارساز نبود مجبور شدم رفتم کلاس استاد مقدم نیا مشکل ریاضی حل شد جزوه های استاد میخوندم بعد تست خیلی سبز میزدم با تکالیف کلاس 

اگه درسنامه خوندید و تست زدید بازم درصد تون بالا نرفت دنبال کلاس باشین حتما گاهی اوقات مشکل از یادگیری اولیست

من فیزیک اول جزوه استاد یحیوی میخوندم بعد تست میزدم ریاضی هم اول درسنامه مهروماه بود درصدم بالا نرفت ...

مرسی❤️

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️